بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

ذوالفقاری خبر داد؛

تأمین آب شرب روستاهای جنوبی رودهن

بخشدار رودهن از تلاش برای تأمین آب شرب روستاهای جنوبی این بخش خبر داد و گفت: چاه‌های غیرمجاز در روستاها موجب کاهش ذخایر زیرزمینی می‌شود.

تأمین آب شرب روستاهای جنوبی رودهن

به گزارش تهران رسانه ؛ حمیدرضا ذوالفقاری صبح امروز در نشست بررسی وضع آب شرب روستاهای جنوبی بخش رودهن اظهار کرد: متاسفانه روستاهای یلقان دره، نوده، خورین، چشمه‌ها و عباس آباد فاقد آب شرب سالم و بهداشتی هستند و با توجه به مهاجرت معکوس در این مناطق نیازمند عزمی جدی و برنامه‌ریزی درست جهت تأمین این نیاز اساسی و مهم مردم این مناطق هستیم.

وی ادامه داد: اکثر اهالی این مناطق برای تهیه آب شرب اقدام به حفر چاه در باغات و منازل خود کردند که هم غیرقانونی است و هم اینکه بهداشتی و سالم نیست؛ چاه‌های غیرمجاز در روستاها موجب کاهش و از بین رفتن ذخایر آبی زیرزمینی می‌شود و از این رو، باید توسط دستگاه‌های ذیربط پیگیری شود.

بخشدار رودهن با بیان اینکه آب‌رسانی و تهیه آب سالم و بهداشتی برای روستاها وظیفه قانونی آب و فاضلاب روستایی در شهرستان است، گفت: با این وجود برای سرعت بخشیدن به کار و عملیاتی کردن این موضوع از شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران و آبفای رودهن کمک گرفتیم.

ذوالفقاری بر همکاری و تعامل ما بین دستگاه‌های اجرایی و دولتی تأکید کرد و افزود: مسؤولان حوزه‌های مختلف در بخش و شهرستان همیشه در تلاش برای رفع مشکلات مردم از جمله زیر ساخت‌های همچون آب، برق و گاز هستند.

وی بیان کرد: طی دو هفته اخیر نیز نشستی در همین راستا به جهت تأمین آب شرب بهداشتی و سالم برای روستاهای وسکاره، آردینه و جورد در شمال بخش رودهن برگزار شد که رضایت‌بخش بود و امیدواریم همه روستاهای تابعه بخش رودهن درآینده‌ای‌ بسیار نزدیک و با کمک مسئولان مربوطه از این نعمت بزرگ الهی بهرمند شوند.

بخشدار رودهن اضافه کرد: با بهره‌مندی روستاها از آب شرب سالم و بسته شدن چاه‌های آب علاوه بر افزایش ذخایر آبی کمک بزرگی به حفظ محیط زیست خواهد شد؛ بهره‌مندی از آب شرب سالم حق طبیعی و قانونی همه مردم از جمله روستائیان است و در همین راستا، پیگیری‌های فراوانی برای تأمین آب شرب بهداشتی برای روستاهای بخش رودهن صورت گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت