افزایش اهدای خون در استان تهران

هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

سه شنبه 1404/01/26

معتمدیان اظهار داشت؛

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

تهران رسانه | ساختار کنونی فرمانداری‌ تهران پاسخگوی نیازهای این کلانشهر نیست و ارتقای ساختار فرمانداری در دستور کار قرار دارد.

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با تأکید بر جایگاه ویژه این استان به‌عنوان مرکز اقتصادی و جمعیتی کشور، از برنامه‌های گسترده برای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی خبر داد و با اشاره به تراکم بالای جمعیت و تنوع فرهنگی در تهران، اعلام کرد که ساختار کنونی فرمانداری تهران پاسخگوی نیازهای این کلانشهر نیست و ارتقای ساختار فرمانداری تهران در دستور کار قرار دارد.

به گفته معتمدیان، تهران با جمعیتی معادل دو برابر برخی استان‌ها، با چالش‌های جدی در حوزه آموزش مواجه است.

وی کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در این استان را یکی از موانع اصلی دانست و افزود که در برخی مناطق، مدارس سه‌شیفته هستند و تراکم کلاسی در بعضی مدارس به ۴۸ دانش‌آموز می‌رسد، امری که بر کیفیت آموزش و پرورش تأثیر منفی می‌گذارد.

استاندار تهران با اشاره به قانون ساماندهی و تمرکززدایی مصوب سال ۹۴ مجلس، بر لزوم مدیریت متمرکز و منسجم در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و زیرساختی تأکید کرد.

او همچنین از برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت املاک باارزش آموزش و پرورش خبر داد و گفت: قانون به استانداران اجازه داده تا با فروش این املاک، منابع مالی پایداری برای رفع مشکلات آموزشی تأمین کنند.

معتمدیان با بیان اینکه ۵۰ درصد منابع مالیاتی کشور از استان تهران تأمین می‌شود، اولویت اصلی را مدرسه‌سازی عنوان کرد و خواستار مشارکت حداکثری نهادهای دولتی، خیرین و بخش خصوصی شد.

وی همچنین به نقش مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تولیدی و صنعتی در این زمینه اشاره کرد و گفت که منابع مالی این بخش چندین برابر بودجه‌های ملی و استانی است و باید به‌طور مؤثر برای نوسازی و ساخت مدارس به کار گرفته شود.

وی با انتقاد از جایگاه نامناسب تهران در سرانه‌های آموزشی در مقایسه با برخی استان‌ها، خواستار راه‌اندازی «نهضت مدرسه‌سازی» شد و افزود: وضعیت کنونی با کار عادی قابل‌حل نیست و نیاز به همت همه‌جانبه دارد.

معتمدیان پیشنهاد تشکیل مجمع خیرین و راه‌اندازی جشنواره‌ای با حضور کارآفرینان، بازرگانان و چهره‌های اثرگذار مانند ورزشکاران، هنرمندان و علما را مطرح کرد تا مشارکت عمومی در این حوزه تقویت شود.

استاندار تهران با اشاره به تجربه مشارکت مردمی در دوران دفاع مقدس، تأکید کرد که مردم باید خود را در حل مشکلات شریک بدانند، نه صرفاً تأمین‌کننده مالی.

او افزود: مشارکت به معنای ساخت مدرسه یا پرداخت هزینه نیست، بلکه حضور فعال در پروژه‌های عام‌المنفعه‌ای مانند طرح طیبه است.

معتمدیان در پایان از برنامه‌ریزی برای استفاده از روش‌های نوین ارتباطی برای جلب مشارکت اقشار مختلف جامعه خبر داد و گفت که تلاش می‌شود با رفع موانع موجود، تهران به جایگاه شایسته‌ای در سرانه‌های آموزشی دست یابد.

وی همچنین از خیرین و تمامی کسانی که تاکنون در این مسیر تلاش کرده‌اند قدردانی کرد و خواستار تداوم این همکاری‌ها شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

تهران رسانه | ساختار کنونی فرمانداری‌ تهران پاسخگوی نیازهای این کلانشهر نیست و ارتقای ساختار فرمانداری در دستور کار قرار دارد.

قاچاق اعضای بدن انسان در پایتخت

قاچاق اعضای بدن انسان در پایتخت

تهران رسانه | ۹ نفر از اعضای اصلی شبکه قاچاق اعضای بدن انسان که شامل پنج تبعه خارجی و چهار ایرانی بودند، دستگیر شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت