عسگری اعلام کرد؛
هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران
تهران رسانه | تدوین برنامههای دقیق و کاربردی برای سال جاری و آینده که در آن، تحقق رشد اشتغال ۷.۴ درصدی در استان تهران محقق می شود، هدف گذاری شده است.

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از هدفگذاری و تدوین برنامههای دقیق و کاربردی برای سال جاری و آینده که در آن، تحقق رشد اشتغال ۷.۴ درصدی در استان تهران محقق می شود، خبر داد.
حشمتالله عسگری روز یکشنبه به همراه محمود سیجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، نوراله طاهری فرماندار اسلامشهر به همراه سایر کارشناسان و مدیران به منظور تدوین برنامهای عملیاتی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ و تشکیل کارگروه اقتصادی به بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان اسلامشهر پرداختند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هیچ واحد تولیدی در استان تهران نباید تعطیل شود، اظهار داشت: تأکید ما به همه دستگاههای اجرایی این است که از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری کنند و در عوض با تمام ظرفیت از افزایش بهرهوری و توسعه این واحدها حمایت شود.
وی افزود: ۶ درصد از رشد ۷.۴ درصدی مورد نظر، باید از طریق بهرهبرداری بهتر از ظرفیت خالی صنایع محقق شود، خوشبختانه در بسیاری از واحدهای صنعتی، امکانات، نیروی انسانی و ظرفیت فنی لازم برای ارتقا وجود دارد.
این مسئول با اشاره به نقش همدلی و هماهنگی مدیران اجرایی در حمایت از تولید، خاطرنشان کرد: در جلسات متعدد، سعی کردیم نگاه مشترک مدیریتی در حوزه تولید و سرمایهگذاری در سطح استان شکل گیرد، این همدلی میتواند بزرگترین پشتوانه برای رونق تولید باشد.
عسگری با اشاره به تأمین مالی واحدهای تولیدی گفت: برنامههایی برای تأمین سرمایه در گردش، تأمین ارز و همچنین همکاری شهرداریها در توسعه ساختوسازهای صنعتی تدارک دیدهایم و تمرکز ما بیشتر بر افزایش بهرهوری واحدهای موجود و احیای واحدهای راکد بوده نه صرفاً سرمایهگذاری جدید است.
این مسئول همچنین درباره شهرکهای صنعتی افزود: تعیینتکلیف لکههای صنعتی و رسیدن ۳۸ شهرک صنعتی استان به مرحله بهرهبرداری تا پایان سال، از دیگر برنامههای کلیدی استان است تا از این محل تعهد اشتغال بالای ۱۰۰ هزار نفری قابل تحقق خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران خاطرنشان کرد: امروز از ۲ واحد مهم در اسلامشهر بازدید کردیم؛ یکی شرکت تولید انواع موتور الکتروژن که در حال راهاندازی خط تولید جدید با سرمایه ۵ میلیون دلاری است، و دیگری مجموعه تولید نان صنعتی که با چشمانداز تأمین بخشی از نیاز نان کشور فعالیت میکند.
وی با اشاره به برخی مشکلات واحدهای بازدیدشده، یادآور شد: موضوعاتی مانند تعرفه واردات، تأمین ارز، مجوز ساختوساز و توسعه فضای تولیدی مطرح شد که با همکاری دستگاههای مربوطه، تصمیمات مناسبی برای حل آنها گرفته شد.
محمود سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: در ادامه برنامههای اقتصادی استان در نیمه دوم سال گذشته، برنامه «یکشنبههای تولید و سرمایهگذاری» با حضور استاندار تهران و تیم اقتصادی استان اجرا میشود که در همین راستا امروز بازدیدهایی از واحدهای صنعتی اسلامشهر بهویژه در بخش احمدآباد مستوفی انجام شد.
وی هدف از این بازدیدها را بررسی مسائل، چالشها و نیازهای واحدهای تولیدی منطقه عنوان کرد و افزود: در کنار این بازدیدها، کارگروه اقتصادی شهرستان نیز تشکیل میشود و در روزهای آینده با محوریت معاونت اقتصادی استانداری تهران، بازدیدهایی از نواحی صنعتی اسلامشهر بهویژه پنج لکه صنعتی این شهرستان انجام خواهد شد.
این مسئول با اشاره به اینکه این پنج لکه صنعتی از جمله ۳۸ لکه صنعتی مصوب دولت است، خاطرنشان کرد: برخی از این نواحی نیاز به تعیینتکلیف، برخی نیازمند جایگزینی و برخی دیگر نیز نیاز به توسعه و گسترش دارند.
سیجانی تأکید کرد: اسلامشهر تنها شهرستان استان تهران است که با وجود داشتن مجوز مصوب دولت، فاقد شهرک صنعتی دولتی است، یکی از اهداف اصلی سفر استاندار به این شهرستان، مکانیابی، آغاز عملیات اجرایی و استقرار این شهرک صنعتی دولتی خواهد بود.
مدیرکل صمت استان تهران با بیان ظرفیت بالای اسلامشهر در صنایع کفش و چوب یادآور شد: صنعت کفش به دلیل ماهیت صادراتمحور خود میتواند نقش مؤثری در تأمین ارز، اشتغالزایی و رونق اقتصادی منطقه داشته باشد. همچنین صنعت چوب و مبلمان نیز به عنوان یکی از صنایع بومی و فعال منطقه، نیازمند ساماندهی، توسعه و حمایت است.
سیجانی ادامه داد: ساماندهی لکهها و نواحی صنعتی غیردولتی که در حال حاضر فاقد مجوز هستند نیز در دستور کار قرار دارد و میتواند نقش مهمی در توسعه صنعتی شهرستان داشته باشد.
وی با اشاره به لزوم فعالسازی واحدهای نیمهفعال و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود گفت: برخی واحدهای تولیدی به دلیل محدودیتهای مالی و سرمایهگذاری، به بهرهبرداری نرسیدهاند یا با ظرفیت پایین فعالیت میکنند. حمایت از این واحدها برای بازگشت به چرخه کامل تولید در اولویت کاری استان است.
مدیرکل صمت استان تهران اضافه کرد: سهشنبه هفته جاری، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور در اسلامشهر، مسائل کلان و موردی واحدهای تولیدی منطقه را بررسی خواهد کرد، نزدیکی این شهرستان به پایتخت و ظرفیتهای صنعتی آن، میتواند فرصت مناسبی برای انتقال صنایع از تهران و شکوفایی اقتصادی اسلامشهر فراهم کند.
اسلامشهر با پنج لکه صنعتی در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.
- یک شنبه 1404/01/17 23:54
- گروه خبری : اقتصاد
- کد خبر : 8534
- چاپ
- منبع : تهران رسانه