بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

چهارشنبه 1404/01/13

موزه رسانه؛

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

به گزارش تهران رسانه ؛ آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران"، عصر امروز - چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴- با حضور محمدحسین حجازی مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، احمد علوی و مهدی بابایی از اعضای شورای شهر تهران، علی‌محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران، سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶، امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران و جمعی از مدیران وزارت میراث فرهنگی و فعالان حوزه گردشگری در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

محمدحسین حجازی مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد در ابتدای این مراسم اظهار کرد: همتی که شهردار تهران در بحث گردشگری دارند اراضی عباس‌آباد را واداشت که حوزه گردشگری را در شهر تهران ارتقا دهد. با وجود نگاه، بستر و سوابق در حوزه گردشگری و تهران پژوهی، تهران قدیم مغفول مانده است.

وی افزود: برهمین اساس بخشی از زوایای مختلف تهران را در این موزه گالری در میدان مشاهیر مجموعه عباس آباد انجام می دهیم تا زاویه دید تهران قدیم و بستر تاریخی تهران در آن به نمایش در بیاید و مورد بازدید شهروندان قرار گیرد و اگر این موزه گالری مورد استقبال قرار بگیرد، برپایی آن را تمدید خواهیم کرد.

احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران نیز در این مراسم بیان کرد: معمولا اقدامات و افراد فعال در حوزه فرهنگی و گردشگری در مدیریت شهری کمتر دیده می‌شوند اما باید توجه داشته باشیم که نمی توان انتظار حال خوب برای شهر و شهروندان داشت اما برای آن برنامه ریزی نکرد.

وی افزود: مشکل و بحران هویت در برخی از محلات تهران به این دلیل است که همه برنامه ریزان، مجریان و طراحان نتوانستند فرهنگ و هویت ها را منتقل کنند. در واقع باید نقاط دیدنی تاریخی و طبیعی تهران را به شهروندان بشناسانیم و منتقل کنیم.

در ادامه علی طلوعی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران بیان کرد: در بحث مسائل فرهنگی به ویژه بحث گردشگری تهران اقدامات و کارهای خوبی در این مدت انجام شده اما مساله اساسی آن بحث روایت تهران است که خیلی جا برای کار دارد و هنوز ادبیات مشخص و دقیقی که تهران را با عرض و طول و مشخصه‌های دقیق آن معرفی کند نداریم.

وی با بیان اینکه باید در این مسیر از مدیریت تصویر کمک بگیریم و به زبان رسانه در این حوزه دقیق تر بپردازیم، افزود: در بسته بندی و معرفی و روایت گری حوزه گردشگری تهران مشکل داریم و امیدواریم بتوانیم روایت دقیق تهران را با همه مشخصه‌هایش داشته باشیم چرا که زیرساخت های حوزه فرهنگی و گردشگری در تهران بیشتر از سایر شهرها فراهم است و ما نیز در این زمینه آماده هر نوع همکاری هستیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت