تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

شنبه 1404/01/30

بختیاری زاده خبر داد؛

افتتاح ۱۰ بازار میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | ۱۰ بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در بهمن ماه و آغاز دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره برداری می رسد.

افتتاح ۱۰ بازار میوه و تره بار در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از افتتاح و بهره‌برداری از ۱۰ بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در بهمن ماه و آغاز دهه مبارک فجر خبر داد.

مهدی بختیاری زاده با اشاره به برنامه سازمان در دهه مبارک فجر و بهمن ماه گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا ۱۰ بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

او افزود: جانمایی این بازارها بنا به درخواست‌های شهروندان جهت راه اندازی بازارهای میوه و تره‌بار محلی و زمین‌هایی که شهرداری مناطق در اختیار سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران قرار داده شده، ساخته و به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: در منطقه ۴ دو بازار لویزان با کاربری بازرگانی، میوه، فرهنگی و پرتئینی و بازار اتحاد با کاربری میوه و فرنگی افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

او با اشاره به اینکه سهم منطقه ۵ از افتتاحیه‌های بهمن ماه دو بازار میوه و تره‌بار محلی است، بیان کرد: این دو بازار شامل بازارهای خلیل‌آبادی و زارع با کاربری بازرگانی، میوه، فرهنگی و پروتئینی و بازار زارع است.

بختیاری‌زاده با اشاره به اینکه در منطقه ۱۰ نیز بازار محلی آذرشهر با کاربری بازرگانی، میوه، فرهنگی و پروتئینی افتتاح می‌شود، بیان کرد: در منطقه ۱۵ نیز بازار مینابی با کاربری بازرگانی، میوه و فرنگی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی همچنین یادآور شد: در منطقه ۱۷ نیز دو بازار چراغی با کاربری بازرگانی، میوه، فرنگی و پروتئینی و بازار آذری با کاربری بازرگانی، میوه و فرنگی در بهمن‌ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران تاکید کرد: در منطقه ۲۰ نیز بازار انصاری‌منش با کاربری پروتئینی و در منطقه ۲۲ نیز بازار هوانیروز با کاربری بازرگانی، میوه و فرنگی به بهره‌برداری می‌رسد.

او در پایان گفت: در این دوره مدیریت شهری بیش از ۵۰ بازار میوه و تره‌بار افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

تهران رسانه | ارکستر سمفونیک تهران شامگاه ۲۷ فروردین در حالی در تالار وحدت روی صحنه رفت که قطعاتی خاطره‌انگیز از رپرتوارهای والس یوهان اشتراوس، قطعه خلیج فارس و رپرتوار «رقص های محلی رومانی» را اجرا کرد.

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت