بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

موسوی پور اظهار کرد؛

تردد ۲۴ درصد وسایل نقلیه کشور در تهران

تهران رسانه | ۱۹ میلیون و ۶۱۴ هزار دستگاه خودرو پلاک شده در کشور وجود دارد که ۲۴ درصد آنها در معابر پایتخت تردد دارند.

تردد ۲۴ درصد وسایل نقلیه کشور در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به این موضوع که در کشور ۱۹ میلیون و ۶۱۴ هزار دستگاه خودرو پلاک شده در کشور وجود دارد، از تردد ۲۴ درصد وسایل نقلیه کشور در معابر پایتخت خبر داد.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور در همایش گرامیداشت روز ملی حمل‌ونقل گفت: «حمل و نقل یکی از مولفه های مهم زندگی شهری است که ارتباط مستقیمی با کیفیت زندگی افراد دارد. اگر به این مقوله به اندازه کافی پرداخته نشود؛ تبعات زیادی در پی خواهد داشت و زندگی افراد را با مشکل مواجه می کند.»

او تاکید کرد: «در کشور ما ۱۹ میلیون و ۶۱۴ هزار دستگاه خودرو پلاک شده اند که ۴ میلیون و ۷۰۹ هزار دستگاه آن معادل ۲۴ درصد، تنها درتهران تردد می‌کنند که ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار آن خودروی سواری هستند. علاوه بر این ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت نیز در پایتخت داریم.»وسایل نقلیه کشور در

موسوی‌پور با اشاره به اینکه بیشتر فوتی های تصادفات، موتورسواران هستند، افزود: «در تحلیل آمار پنج‌ساله به دست آمد که ۴۶ درصد از تصادفات منجر به فوت در کشور مربوط به موتورسواران است. بر همین اساس اقدامات بسیاری برای کنترل تردد موتورسیکلت ها در شهر در حال اجراست که براساس آمار این رقم به ۴۵ درصد کاهش یافته که نشان از موفقیت این طرح ها دارد.»

سردار موسوی پور خطاب به رانندگان حاضر در این همایش گفت: «رعایت تمام قوانین راهنمایی و رانندگی وظیفه همه ماست و این مسئله یک اصل شهروندی است. اگر میزان تخلفات کم شود قطعا میزان تصادفات و تلفات ناشی از آن ها نیز کاهش پیدا می کند.»

آغاز پویش موتورسواران قانون‌مند

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به پویش موتورسواران قانون‌مند ادامه داد: «هفته آینده این پویش در چهار مسیر اصلی شهر تهران با هدف ترویج رعایت قوانین، استفاده از کلاه ایمنی و کاهش تخلفات موتورسواران اجرا می شود.»

سردار موسوی پور با اشاره به آلودگی هوای چند روز اخیر پایتخت افزود: «مدیریت شهری و دستگاه‌های مرتبط باید برای جابه‌جایی پایانه باربری شوش توجه ویژه‌ای داشته باشند زیرا این مسئله هم در کاهش آلودگی هوا و هم در بهبود نظم ترافیکی شهر تاثیر دارد.»




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت