بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

چهارشنبه 1404/01/13

ورامین رسانه؛

«حسین عباسی» سرپرست فرمانداری ورامین شد

تهران رسانه | «حسین عباسی» سرپرست فرمانداری ویژه ورامین و معاون استاندار تهران شد.

«حسین عباسی» سرپرست فرمانداری ورامین شد

به گزارش تهران رسانه ؛ «حسین عباسی» طی حکمی از سوی محمد صادق معتمدیان استاندار تهران به سمت سرپرستی فرمانداری ویژه ورامین منصوب شد.

«حسین عباسی» طی حکمی از سوی استاندار تهران، به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه ورامین منصوب شد.

وی پیش از این فرماندار پیشوا در دولت حجت الاسلام حسن روحانی، معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری پیشوا و بخشداری مرکزی قرچک بوده است.

سرپرست فرمانداری ویژه ورامین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا آنجا که در چارچوب قانون، اختیارات و توانایی‌های دستگاه‌های اجرایی است، به درخواست‌های مردمی ترتیب اثر داده می‌شود.

حسین عباسی گفت: معتقدم مسئولان باید به هر آنچه وعده می‌دهند عمل کنند و بنده تمام توانم را برای خدمت به مردم به کار خواهم بست.

پیش از این و از ۲۵ آبان ۱۴۰۰ تاکنون مجید درویشی فرماندار ورامین بوده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت