بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

ا
13:46:19 یک شنبه 1404/01/17

شریفی اظهار کرد؛

ممنوعیت حمل يدک توسط موتورسواران در تهران

تهران رسانه | برخی موتورسواران در بازار تهران اقدام به حمل يدک با دست می کنند که اين اقدام خطرناک است و پليس در صورت مشاهده برخورد خواهد کرد.

ممنوعیت حمل يدک توسط موتورسواران در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئيس مرکز اطلاع رساني پليس راهور تهران بزرگ با اشاره به اين که موتورسواران در بازار تهران اقدام به حمل يدک با دست مي کنند، گفت: اين اقدام خطرناک است و پليس در صورت مشاهده برخورد مي کند.

سرهنگ علي اصغر شريفي در خصوص ساماندهي تردد موتورسواران تهراني يا همان طرح 10 توضيح داد و گفت: در خصوص تخلفات عديده موتوسواران در شهر تهران بايد بگوييم که متاسفانه آن چيزي که باعث بروز تصادفات ناگوار مي شود و در واقع پليس راهور تهران بزرگ نيز در قالب طرح 10 نيز به طور جدي و به شدت نيز آنرا پيکيري مي کند، تخلفات موتورسواران است.
وي افزود: از جمله اين تخلفات مي توان به ورود به خطوط ويژه، حرکت خلاف جهت، حمل يدک توسط موتورسواران، حمل بار نامتعارف، حرکت بدون استفاده از کلاه ايمني، حرکت در پياده روها، حرکت به موازات ساير وسايل نقليه در بزرگراه ها و تردد موتورسواران داخل تونل ها اشاره داشت.
سرهنگ شريفي گفت: به تازگي پديده اي در بازار تهران به چشم مي خود که ترک نشين موتورسيکلت در هنگام حرکت اقدام به حمل يدک با دست خالي مي کند که اين اقدام بسيار خطرناک و حادثه ساز است.
رئيس مرکز اطلاع رساني پليس راهور تهران بزرگ بيان داشت: موتورسواران جزء آسيب پذيرترين قشر در تصادفات هستند و تنها چيزي که مي تواند جان آن ها را حفظ کند، کلاه ايمني است.
وي گفت: حرکت در پياده روها، حرکت به موازات ساير وسايل نقليه در بزرگراهها نيز بسيار خطرناک است، در نظر بگيريد ايمني موتورسواران همين طور بسيار کم است حال آنکه موتورسوار بخواهد در پياده رو و در بزرگراه با آن سرعت هاي بالا حرکت کند که در پياده رو جان عابرين پياده و در بزرگراهها جان خود و ترک نشين را به خطر مي اندازند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت