ورامین رسانه؛
اجرای طرح «حکمرانی محله محور» در ورامین
تهران رسانه | طرح «حکمرانی محله محور» با حضور مردم و با محوریت مساجد در ورامین اجرا می شود.

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار ویژه ورامین از اجرای طرح «حکمرانی محله محوری» با حضور مردم در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح با مرکزیت مساجد اجرا می شود.
مجید درویشی پیش از ظهر دوشنبه در خصوص حضور در جمع معتمدین «شهرک فجر» که با همراهی سید محمد زاهدی، حجت الاسلام بابایی پناه دبیر طرح حکمرانی محله محوری ورامین، نظری رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری، و دیگر اعضا در مسجد امام رضا این محله و به منظور بررسی میدانی اجرای طرح حکمرانی محله محوری در شهرستان، برگزار شد، گفت: با توجه به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیتهای مردمی برای حل مشکلات، طرح حکمرانی محله محوری با نگاه حل مسائل و مشکلات محلات شهرستان ورامین با حضور و نقش آفرینی خود مردم طراحی شده است.
وی افزود: در این طرح تمام موارد به عهده مردم است و مسؤولان پا به پای مردم برای حل مشکلات یاری میدهند.
فرماندار ویژه شهرستان ورامین با اشاره به نقش مساجد در این طرح گفت: مرکزیت این طرح در محلات هدف در شهرستان ورامین مساجد است و باید مسجد همانند سالهای اول انقلاب به عنوان یک مرکز برای رفع همه نیازهای فرهنگی اجتماعی محلات شناخته شود و در این مسیر حضور مردم و همراهی با امام جماعت بسیار مهم است.
درویشی در پایان گفت: «شهرک فجر» یکی از ۷ محله هدف برگزاری طرح حکمرانی محله محوری در ورامین است که از ابتدای اجرای این طرح در این محل تاکنون اقدامات مؤثر و خوبی در جهت مشارکت مردم برای حل مشکلات توسط خود آنها صورت پذیرفته و این حرکت تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه خواهد داشت.
- دوشنبه 1403/02/03 19:40
- گروه خبری : جامعه
- کد خبر : 7751
- چاپ
- منبع : تهران رسانه