بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

ا
05:22:45 شنبه 1404/01/16

هاشمی عنوان کرد؛

بازدید محسن هاشمی از باغ پرندگان تهران

رییس شورای اسلامی شهر تهران روز چهارشنبه در بازدیدی سرزده از فازهای مختلف باغ پرندگان در منطقه چهار تهران بازدید کرد.

بازدید محسن هاشمی از باغ پرندگان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن هاشمی رفسنجانی در این بازدید با اشاره به ظرفیت بالای باغ پرندگان در جذب گردشگر گفت: مجموعه باغ پرندگان از امکانات مناسبی برای استفاده شهروندان و علاقه مندان به محیط زیست برخوردار است که باید به بهترین شکل معرفی شود.

وی در این بازدید از بخش های مختلف باغ پرندگان از جمله زیستگاههای پرندگان شکاری، پرندگان برکه و ... در فاز نخست و نیز آخرین مراحل احداث فاز دوم باغ پرندگان دیدن کرد.

سید علیرضا حسینی شهردار منطقه چهار تهران نیز گزارشی از آخرین مراحل ساخت و تکمیل فاز دوم باغ پرندگان ارائه کرد و گفت: رویکرد شهرداری برای نگهداری باغ پرندگان عدم هزینه کرد و کسب درآمد است تا بتوان خدمات مطلوب تری را به شهروندان ارائه داد.

وی اظهارداشت: در فاز دوم باغ پرندگان ۷.۵ هکتار از باغ زیر سازه فلزی قرار دارد؛ این سازه شامل ۱۲ ستون و ۳۵ تا ۵۰ متر ارتفاع در نقاط مختلف است. این سازه با ۶۸ هزار متر طول کابل مجهز به صاعقه گیر است.

شهردار منطقه چهار تهران به وجود ۱۶ برکه در قسمت میانی فاز دوم این باغ اشاره کرد و گفت: این برکه بستر نگهداری ۱۱۲ گونه پرنده است.

حسینی به امکانات رفاهی فاز دوم باغ پرندگان هم اشاره کرد و گفت: ۵۲ چشمه سرویس بهداشتی، رستوران، کافی شاپ و منظرگاه شرقی و غربی از جمله امکانات رفاهی این مجموعه در فاز دوم است. در فاز دوم این باغ ۱۶۷ گونه گیاهی کاشته شده و ۱۲۰ نوع پرنده در ۳۰۰۰ قطعه آورده می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

نقش آفرینی رانندگان تاکسی در گردشگری تهران

نقش آفرینی رانندگان تاکسی در گردشگری تهران

تهران رسانه | برای نخستین بار، تعدادی از تاکسیرانان عزیز تهرانی پس از گذراندن آموزش‌های لازم، به عنوان راهنمایان گردشگری فعالیت خواهند کرد.

تهران فراتر از مقصدی اداری و تجاری است

تهران فراتر از مقصدی اداری و تجاری است

تهران رسانه | بسیاری از هموطنان، تهران را عمدتاً شهری می‌شناسند که برای رفع نیازهای اداری، تجاری، پزشکی و موارد مشابه به آن سفر می‌کنند و شاید کمتر با ظرفیت‌های گردشگری آن آشنا باشند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت