آگهی رسانه؛
پارتیشن اداری مدولار چیست و چه مزایایی دارد؟
تهران رسانه | در این مطلب قصد داریم با پارتیشن اداری مدولار بیشتر آشنا شویم و در کنار بررسی مزایا و فواید مختلفی که دارد، انواع مختلف آن را نیز معرفی کنیم.
پارتیشن محیط کاری و اداری، یکی از بهترین روشها برای تفکیک، جداسازی و تقسیمبندی یک فضا به نسبت مورد نیاز است. پارتیشنهای مدولار، مدرنترین و بهترین روش برای انجام این کار محسوب میشود که با کمک آن قادر هستید در کمترین زمان ممکن، محیط کاری تقسیمشدهای را متناسب با نیاز خود دریافت کنید. در این مطلب قصد داریم با پارتیشن اداری مدولار بیشتر آشنا شویم و در کنار بررسی مزایا و فواید مختلفی که دارد، انواع مختلف آن را نیز معرفی کنیم. پس تا پایان این مطلب با ما باشید.
پارتیشن مدولار چیست؟
در گذشته هنگام تکمیل فرآیند ساخت محیطهای ادارای، طرح تقسیمی و دیواربندی، صرفا متناسب با نیاز خاص طراحان اولیه بود و همین مسئله سبب میشد که اگر بعدها یک اداره یا شرکت جدید قصد انتقال به آن مکان را داشته باشد، با مشکلات فراوانی روبهرو شده و نتواند از تقسیمبندی محیطی فعلی که ثابت و غیر قابل تغییر است، نهایت بهره را ببرد.
به همین دلیل، از گذشته تا کنون، تقسیمبندی محیطهای کاری برای شرکتها یا مجموعههایی که کارمندان و کارکنان فراوانی دارند، یک نیاز اساسی محسوب میشود که به مرور زمان باعث روی کار آمدن روشهای تقسیمبندی و پارتیشن شد.
مزایا و فواید مختلف پارتیشن مدولار
بهطور کلی برای پارتیشن اداری مدولار میتوان فواید بسیار زیادی را برشمرد که باعث میشوند بهجای استفاده از روشهای سنتی و قدیمی، به این مدل از چیدمان محیطی فکر کنید. در ادامه برخی از این فواید ذکر شده است.
تقسیم محیط به بخشهای مختلف
اولین مزیت پارتیشن مدولار، امکان انجام یک تقسیمبندی دقیق و حسابشده بنابر نیاز شما و کارکنان است. هرچه تعداد کارکنان بیشتر باشد، باید تقسیمبندی منظمتر و حسابشدهتری انجام گیرد.
امکان تغییر یا کاهش و افزایش هر بخش
تصور کنید روزهای اول، کارکنان محیط کاری شما فقط ۲۰ نفر بودهاند؛ ولی اکنون به ۵۰ نفر رسیدهاند. همین مسئله ساده باعث میشود اهمیت امکان تغییر یا کاهش و افزایش هر بخش از محیط کاری خود را به خوبی درک کنید. شما میتوانید بدون مشکل، هر بخشی را با یک تغییر ساده، برای نیازهای جدید خود آماده کنید.
امکان چینش یا برچیدن پارتها در کوتاهترین زمان ممکن
دیگر مزیت مهم پارتیشن اداری مدولار، امکان چیدمان یا برچیدن پارتها در کوتاهترین زمان ممکن است که این موضوع نیاز به زمان کمی دارد و دیگر نیازی به تعطیلکردن محیط کاری برای مدت خاصی نیست. همچنین انجام این کار بدون آسیبرساندن به محیط یا هر مشکل دیگری قابل انجام است.
ایجاد یک محیط کاری زیبا و شاداب
بر کسی پوشیده نیست که شادابی و پویایی محیط کار میتواند بر روحیه و عملکرد کارکنان تاثیر بهسزایی داشته باشد. پارتیشنهای مدولار در سالهای اخیر، بیشتر از هر زمان دیگر به زیبایی و ایجاد یک محیط جذاب کاری اهمیت میدهند. این موضوع سبب میشود که محیط کاری مدرن و زیبایی داشته باشید که در عین ظرافت، از استحکام بسیار خوبی نیز بهرهمند است.
ایجاد یک فضای شخصی با رعایت حریم خصوصی کارکنان
همه ما میدانیم که محیط کاری مختص به هر کارمند، بهنوعی حریم خصوصی وی نیز حساب میشود و بهتر است یک کارمند یا مدیر، فضای مخصوص خود را داشته باشد تا برای امورات شخصی و حساس، درگیر پیدا کردن محیط خلوت و ساکت نشود. پارتیشن اداری مدولار دارای این مزیت مهم است که ضمن رعایت حریم خصوصی کارمندان، بتواند بر امنیت و آرامش فکری آنان نیز تاثیرگذار باشد.
انواع پارتیشن اداری را بشناسید
پارتیشنهای اداری را میتوان بر اساس معیارهای مختلف، به دستههای گوناگونی تقسیم کرد. این تقسیمبندیها با هدف درک بهتر از ساز و کار آنها صورت میپذیرد که به ترتیب زیر است.
انواع پارتیشن بر اساس نوع استقرار
- پارتیشن ثابت: پارتیشینهای ثابت بهصورت ایستا و غیرقابل جابهجایی هستند و یک گزینه خوب برای زمانی محسوب میشوند که نیازی به جابهجایی یا تغییرات روزانه ندارید.
- پارتیشن متحرک: پارتیشن اداری مدولار از نوع متحرک نیز در دسترس است و اگر نیاز به انعطاف بیشتری در تنظیم فضای کاری خود دارید، این پارتیشن به راحتی قابل جابهجایی است و میتواند بهترین گزینه برای محیطهایی با کاربری چندگانه باشد.
انواع پارتیشن بر اساس نوع متریال
- پارتیشن چوبی و MDF: پارتیشنهای چوبی و MDF دارای ظاهری بسیار زیبا و جذاب هستند که محیط کاری شما را تا حد زیادی شاداب و کاربرپسند خواهند کرد و بهترین گزینه برای ایجاد یک دکوراسیون مدرن محسوب میشوند.
- پارتیشن شیشهای و آلومینیومی: پارتیشنهای متشکل از شیشه و آلومینیوم، علاوهبر ارائه یک محیط زیبا و جذاب، در بحث انتقال نور به محیط نیز عالی عمل میکنند و نیاز شما به روشن بودن لامپها را برطرف خواهند کرد.
انواع پارتیشن بر اساس تعداد جداره
- پارتیشن تک جداره: پارتیشن اداری مدولار تک جداره برای ایجاد یک محیط کاری شفاف و قابل رویت است که در آن، همه اعضا به خوبی بتوانند با یکدیگر ارتباط کلامی داشته باشند و یکدیگر را رویت کنند.
- پارتیشن دو جداره: پارتیشنهای دو جداره، بهنوعی عایق صوتی محسوب میشوند و علاوهبر ایجاد یک فضای خصوصیتر، از پخش صدا و ایجاد هواس پرتی در کارکنان، خصوصا برای مجموعههایی که وظایف حساسی انجام میدهند، جلوگیری میکنند.
انواع پارتیشن بر اساس نوع فریم
- پارتیشن فریمدار: یک پارتیشن اداری از نوع فریمدار میتواند استحکام و مقاومت بسیار خوبی به محیط کاری شما ببخشد تا در مواردی که فعالیت بدنی یا حرکات مختلفی انجام میشود، خیال شما بابت آسیبهای احتمالی به محیط کاری راحت باشد.
- پارتیشن فریم لس : پارتیشنهای بدون فریم دارای زیبایی غیر قابل وصفی هستند و میتوانند در عین ظرافت، سطح بالایی از پویایی و جذابیت را به محیط کاری شما ببخشند.
سخن نهایی
پارتیشن اداری مدولار راهکاری سریع و جذاب برای تقسیمبندی محیطی است که میتواند شما را از شر چالشهای مربوط به تقسیم محیط کار رهایی دهد. مجموعه فرا فرم، متخصص در ارائه انواع طرحهای مرتبط با پارتیشنبندی محیط است و میتواند به شما در خلق یک محیط اداری زیبا و جذاب، کمک شایانی کند. برای آشنایی هرچه بیشتر با پارتیشنبندی محیطی و فرآیند انجام کار، به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.
- چهارشنبه 1402/11/04 19:41
- گروه خبری : تریبون
- کد خبر : 7471
- چاپ
- منبع : تسمینو