محمدی اظهار کرد؛
کمبود نیرو در سازمان آتش نشانی تهران
تهران رسانه | سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در حال حاضر ۲۵۰۰ نیرو برای خدمات رسانی به شهروندان پایتخت کم دارد.
به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پنجاه و هشتمین پویش امیدو افتخار گفت: ۲۵۰۰ نیرو در سازمان آتش نشانی کم داریم اما با یک تماس شهروندان، آتشنشانان در بازه زمانی۴ تا ۶دقیقهای خود را به محل حادثه میرسانند.
قدرت اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران صبح روز شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ در پنجاه و هشتمین پویش امیدو افتخار و در آیین افتتاح ایستگاه آتشنشانی افسریه، شهرری و پروژه برج شبیهساز ۱۵طبقه با کاربری آموزشی و عملیاتی در صالحآباد، گفت: در آستانه یکصدمین سالگرد تاسیس سازمان آتش نشانی هستیم. به همه همکارانم در سازمان آتش نشانی خداقوت میگویم، در همین اتفاق اخیر اگر تلاش آتش نشانان نبود ممکن بود اتفاق ناگواری در بازار تهران رخ دهد. برای اینکه خدمت بهتری به شهروندان ارائه بدهیم و ظرف ۴تا۶ دقیقه به مکان حادثه برسیم تمام تلاش مان را به کار بسته ایم.
کمبود ۲۵۰۰ نیرو در سازمان آتش نشانی
وی افزود: ۲۵۰۰ نیرو در سازمان آتش نشانی کم داریم اما با یک تماس شهروندان ما ظرف بازه زمانی ۴تا۶دقیقهای هر خدماتی را که بخواهند، ارائه میدهیم.
محمدی در ادامه به مرکز آموزشی صالح آباد پرداخت و گفت: مرکز آموزشی صالح آباد هم نیروها را به روز نگه میدارد و هم محل آموزش در کل کشور است. ضمن اینکه رشته مهندسی حریق در این مرکز برای اولین بار راه اندازی شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه آماده همکاری با دیگر مراکز هستیم، تصریح کرد: نمونه برج شبیهساز ۱۵طبقه با کاربری آموزشی و عملیاتی در صالحآباد را در خاورمیانه نداریم. قطعا توانمندی کارکنان با تمرین در این برج افزایش پیدا می کند، زیرا باتوجه به ساختمان هایی مثل مسکن مهر به این برج نیاز داشتیم.
مجروح شدن ۳ هزار نفر در حوادث سال گذشته
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، ۵۶هزار عملیات در تهران انجام دادیم که ۲۸ هزار عملیات حریق بود و ۲۸ هزار مورد دیگر در بخش آسانسور و غیره بود، تاکید کرد: میانگین زمان رسیدن ما به محل حادثه۴:۲۸ ثانیه است. در سال۱۴۰۱، ۲۴ هزار نفر را هم به اشکال مختلف نجات دادیم ولی متاسفانه ۳ هزار نفر مجروح داشتیم. البته تعداد فوت شدهها ۵۰ نفر در سال گذشته کاهش پیدا کرد.
محمدی با بیان اینکه ما جان خود را از دست میدهیم تا جان دیگران را نجات دهیم، گفت: ارتقای سطح آموزش شهروندان در مسائل ایمنی در دستور کارمان قرار دارد به طوری که معاونت پیشگیری به صورت شبانه روزی فعال است.
وی با تاکید بر اینکه آرزو دارم که زنگ هیچ ایستگاهی به صدا در نیاید، ادامه داد: ساختمانهای ناایمنی که اخیرا دچار حریق شدند بالای ۸بار اخطار دریافت کردند اما بیتوجهیشان باعث شد که حتی بعضی بالای ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت ببینند. به عنوان مثال در انبار چسب حدود ۲۰هزار ظرف چسب وجود داشت که نباید آنجا نگهداری می شدند. آلودگی انبار چسب وحشتناک بود هم برای محیط زیست و هم برای آتش نشانان که امیدواریم ازین پس مالکان به این تجربیات توجه کرده و اخطارها را جدی بگیرند.
- شنبه 1402/03/27 11:27
- گروه خبری : جامعه
- کد خبر : 6948
- چاپ
- منبع : تهران رسانه