هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

چهارشنبه 1404/01/20

لواسان رسانه؛

استقلال فرمانداری و ادارات در لواسان

تهران رسانه | تنها راه سامان لواسانات استقلال فرمانداری و ادارات این منطقه است.

استقلال فرمانداری و ادارات در لواسان

به گزارش تهران رسانه ؛ امام جمعه لواسانات گفت: تنها راه سامان لواسانات استقلال فرمانداری و ادارات این منطقه است.

حجت الاسلام علی اکبر ایمانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته لواسانات ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: آمریکایی‌ها معادلات الهی را قبول ندارند و فرق ما با مادیون این است که ما معتقدیم که هر چیزی در دنیا بازتاب دارد.

ایمانی با بیان اینکه بدحجابی و بی بند و باری ها در لواسان تنها حل نمی‌شود گفت: باید قانون حجاب در کشور اجرا شود و اولین کسانی که باید آن را اجرایی کنند کارمندان دولت هستند و باید همه وارد میدان امر به معروف و نهی از منکر شوند چرا که ترک این موضوع تسلط اشرار را به دنبال خواهد داشت.

امام جمعه لواسانات با اشاره به اینکه وظیفه امر به معروف و نهی از منکر باید با زبان لین انجام شود و این موضوع تبیین شود افزود: حجاب سبب توحید و تکریم زن می‌شود تا کرامت و امنیت و آرامشش حفظ شود.

وی بیان داشت: امروز ما دچار یک جنگ شناختی شده ایم عنوان داشت: دشمن به دنبال این است که معادلات ذهنی جوانان را از طریق فضای مجازی و رسانه‌ها و تبلیغات به هم بریزد تا نحوه زندگی را تغیر دهد.

خطیب نماز جمعه لواسانات بیان داشت: دشمن می‌خواهد محاسبات مسئولان را تغییر دهد و وظیفه ما این است که شبهات را رفع کنیم و باید بپذیریم که با خشونت مشکل بی حجابی رفع نخواهد شد.

ایمانی گفت: اداره صنعت و معدن در لواسانات باید فعال باشد و تا لواسانات و رودبار قصران یک شهرستان مستقل نشود و ادارات و فرمانداری در این منطقه مستقر نشود هیچ چیزی سامان پیدا نمی‌کند و در خصوص زمین هم پیشنهاد استقرار در مصلی را هم داده ایم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت