بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

چهاردانگه رسانه؛

نداشتن شهردار بزرگترین مشکل چهاردانگه است

تهران رسانه | نداشتن شهردار بزرگترین مشکل چهاردانگه است و این امر عامل اصلی تاخیر طرح های دولتی در این شهر می باشد.

نداشتن شهردار بزرگترین مشکل چهاردانگه است

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار اسلامشهر نداشتن شهردار را بزرگترین مشکل چهاردانگه دانست و این امر را عامل اصلی تاخیر طرح های دولتی در این شهر دانست.

حسن حبیبی در جمع مردم چهاردانگه نداشتن شهردار را مهمترین مشکل این شهر طی ۱۸ ماه گذشته عنوان کرد و افزود: باید در اسرع وقت شهردار چهاردانگه تعیین تکلیف شود.

وی اضافه کرد: این بلاتکلیفی باعث تأخیر در اجرا و تکمیل طرح‌های مختلف دولت در این شهر شده است.

فرماندار اسلامشهر البته از همکاری‌های فرمانداری برای تسریع در تعیین تکلیف شهرداری چهاردانگه نیز پرده برداشت و یادآور شد: تا امروز در زمینه انتخاب شهردار چهاردانگه هرچه نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر و موثرین و نخبگان پیشنهاد دادند بدون کم و کاست تأیید کردیم‌، تا روند انتخاب شهردار سریع‌تر طی شده و بهانه‌ای برای شروع خدمت رسانی نباشد.

نماینده عالی دولت در اسلامشهر همچنین با «ظلم» دانستن غیریکپارچه دیدن مسائل این شهرستان، یادآور شد: فرمانداری همه شهرستان را یکپارچه می بیند که با توجه به انباشت مسائل و مشکلات در چهاردانگه رسیدگی به آنها با جدیت‌بیشتری در حال انجام‌است.

این سخنان فرماندار در حالی مطرح می‌شود که به تازگی برخی چهره‌های شورایی چهاردانگه و حامیان رسانه‌ای آنها تلاش می‌کنند با خط کشی بین اسلامشهر و چهاردانگه، مشکلات این شهر را به شهر مجاور حواله دهند و از مسئولیت‌های خود شانه خالی کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت