بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

رسانه دانش آموزی؛

ساخت مدارس ویژه اتباع در سطح استان تهران

تهران رسانه | کمیساریای پناهندگان در حال ساخت مدارسی در سطح استان تهران برای اتباع است که یک نمونه از آن در کهریزک احداث خواهد شد.

ساخت مدارس ویژه اتباع در سطح استان تهران

​به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره آموزش و پرورش بخش کهریزک گفت: یک سوم دانش آموزان باقرشهر و کهریزک از اتباع هستند.

علی اصفهانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یک سوم دانش آموزان باقرشهر و کهریزک از میان اتباع هستند.

وی گفت: کمیساریای پناهندگان در حال ساخت مدارسی در سطح استان تهران برای اتباع است که یک نمونه از آن در کهریزک احداث خواهد شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش بخش کهریزک بیان داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته و برگزاری جلساتی با پالایشگاه نفت تهران، مشارکت مدیران این پالایشگاه جلب شده و انشاالله به زودی یک مدرسه با مشارکت این عزیزان در روستای دوتویه احداث خواهد شد.

اصفهانی عنوان داشت: در تلاش هستیم تا پایان سال آینده ۵ مدرسه دیگر نیز در سطح منطقه احداث کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت