بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

پرند رسانه؛

تلاش برای ساخت خط دوم مترو پرند

تهران رسانه | در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند، شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.

تلاش برای ساخت خط دوم مترو پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران اعلام کر: باید تلاش کنیم هر چه زودتر ساخت خط دوم مترو پرند آغاز شود؛ چرا که در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند، شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین آقامیری با اشاره به وعده شهردار تهران در مورد افتتاح ۱۳ ایستگاه مترو تا پایان سال، افزود: شرکت مترو مشکلی در ساخت و افتتاح ایستگاه‌های جدید ندارد و تنها باید تزریق مالی انجام شود تا پیمانکاران بتوانند با پشتوانه مالی، کار را پیش ببرند.

او با تاکید بر اینکه معاونت مالی شهرداری تهران باید تلاش کند تا پشتیبانی مالی خوبی از مترو انجام شود و از این طریق ۱۳ ایستگاه تا پایان سال و بنا بر وعده شهردار تهران افتتاح شود، در مورد کمبود مالی شهرداری تهران، گفت: شهرداری مصوبات خوبی از شورای شهر گرفته است و می‌تواند با اجرایی کردن آنها مشکلات مالی پروژه‌ها را مرتفع کند. البته دقت داشته باشید که درآمد اصلی شهرداری در سه الی چهار ماه پایانی سال محقق می‌شود و باید منتظر باشیم که در آن زمان بودجه به پروژه‌های عمرانی تزریق شود.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در مورد وضعیت متروی پرند نیز اظهار کرد: پیمانکار در حال انجام وظایف خود است؛ اما تا پایان سال وعده افتتاح یک خط متروی پرند داده شده است، این در حالیست که باید تلاش کنیم هر چه زودتر ساخت خط دوم نیز آغاز شود؛ چرا که در صورت عدم ساخت خط دوم متروی پرند شاهد سرفاصله‌های ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در این خط خواهیم بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت