تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

یک شنبه 1404/01/31

عباسی اظهار کرد؛

اخطار به ۵ ساختمان ناایمن تهران

تهران رسانه | به پنج ساختمان ناایمن تهران اخطار داده شد و مقرر شده که این ساختمان‌ها در فرصت مناسب ایمن‌سازی لازم را انجام دهند.

اخطار به ۵ ساختمان ناایمن تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران گفت: دادستانی به یکی از دستگاه‌های دولتی فرصت یک ماهه برای ایمن‌سازی داده و قرار بر این شده که در صورت عدم اقدام، این دستگاه پلمب شود.

مهدی عباسی با بیان اینکه گزارشی از شهرداری در خصوص آمار ساخت و ساز غیرمجاز در تهران خواسته‌ایم که بر اساس آنچه اعلام شده، این گزارش در حال تکمیل است، از اخطار به پنج ساختمان ناایمن خبر داد و گفت: مقرر شده که این ساختمان‌ها نیز در فرصت مناسب ایمن‌سازی لازم را انجام دهند.

او در رابطه با وضعیت ساختمان‌های ناایمن پایتخت نیز گفت: دادستانی به یکی از دستگاه‌های دولتی فرصت یک ماهه داده و قرار بر این شده که اگر ساختمان مورد نظر در این یک ماه ایمن نشود توسط مراجع قضایی پلمب شود که بر همین اساس آن نهاد نسبت به مقاوم‌سازی اقدام کرده است.

جلسه با مالکان ۱۲۹ ساختمان ناایمن با حضور دادستانی

به گفته رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، با صاحبان تمام ۱۲۹ ساختمان ناایمن پایتخت در مناطق با حضور دادستانی جلسه برگزار شد و همه نسبت به تکالیف توجیه شدند که امیدواریم در راستای این تکالیف گام بردارند.

عباسی با بیان اینکه مسائل پیچیده ای در ایمن سازی وجود دارد، گفت: از جمله این موارد می‌توان به شرایط ساختمان، مسائل حقوقی، اختلاف مالکان و سرقفلی‌داران با مستأجران اشاره کرد که این موارد باید با تدبیر و درایت حل شود.

او با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای ایمنی ساختمان‌ها تا ایمن‌سازی نهایی، اظهار کرد: اقدامات اولیه همچون استقرار کپسول‌های آتش‌نشانی، آزاد کردن پله‌های فرار و نصب راهنمای طبقات در این ساختمان‌ها در حال انجام است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

تهران رسانه | ارکستر سمفونیک تهران شامگاه ۲۷ فروردین در حالی در تالار وحدت روی صحنه رفت که قطعاتی خاطره‌انگیز از رپرتوارهای والس یوهان اشتراوس، قطعه خلیج فارس و رپرتوار «رقص های محلی رومانی» را اجرا کرد.

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت