احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

ا
07:39:31 چهارشنبه 1404/02/10

اسفراینی‌ نژاد خبر داد؛

نخستین ایستگاه هوشمند اتوبوس در تهران

تهران رسانه | ایستگاه هوشمند اتوبوس در شمال تهران برای اولین بار در کشور راه اندازی شد.

نخستین ایستگاه هوشمند اتوبوس در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه یک گفت: ایستگاه هوشمند اتوبوس در میدان تجریش برای اولین بار در کشور راه اندازی شد.
علیرضا اسفراینی‌ نژاد در این باره گفت: ایستگاه هوشمند اتوبوس با هدف کاهش ترافیک‌های شهری و سفرهای درون شهری در ایستگاه اتوبوس‌های تندروی خط میدان تجریش- میدان راه آهن نصب شده و با راه اندازی مانیتورها ارائه خدمات به مسافران را شروع می‌کند.

او درباره اجرای این طرح در میدان تجریش به جزئیات بیشتری اشاره کرد و افزود:‌ این ایستگاه هوشمند برای اولین بار در کشور به صورت آزمایشی در حال اجراست و قرار است به زودی نمونه همین ایستگاه نیز در میدان ونک هم ساخته و اجرا شود.

معاون شهردار منطقه یک افزود:‌ این ایستگاه مسقف دارای دو مانیتور در دوطرف جداره اتوبوس است که مسافران می‌توانند با مراجعه به این ایستگاه از خدمات دیگری هم بهره‌مند شوند.

اسفراینی‌نژاد با تاکید بر اینکه میدان تجریش از نقاط شلوغ و پرتردد در منطقه یک است، توضیح داد:‌ مسافران یا شهروندان می‌توانند در این ایستگاه خدمات متفاوتی را از مانیتورها دریافت کنند. مانیتورها صفحه لمسی دارند، ضد گرد وخاک هستند که با نور محیط هم سازگار می‌شوند و هر شهروند با لمس آن می‌تواند از خدمات شهری و بانکی آن استفاده مفید داشته باشد. این خدمات شامل شارژ بلیت اتوبوس و مترو، مطلع شدن از زمان رسیدن اتوبوس به ایستگاه، امکان جا به جایی وجه بانکی، جستجوی اماکن توریستی و زیارتی شمیران، موقعیت فعلی شهروند و وضعیت آب و هوا است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، معاون حمل و نقل وترافیک شهرداری منطقه یک در ادامه درباره شکل هندسی و ایمن بودن این ایستگاه تشریح کرد:‌ این ایستگاه به دلیل شکل هندسی خاصی که دارد سبب شده تا مسافران در داخل آن ایمنی کامل را داشته باشند. طول آن ۱۲ متر است و یک اتوبوس (بی آر تی) را پوشش می‌دهد و اندازه هر مانیتورها ۹۰ سانتی‌متر در یک متر و ۷۰سانتی‌متر است و درون ایستگاه ۴ نیمکت ۲ و نیم متری برای نشستن مسافران وجود دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

برخورد قاطع با تخلفات موتورسواران در تهران

برخورد قاطع با تخلفات موتورسواران در تهران

تهران رسانه | برخورد قاطع با تخلفات موتورسواران تهرانی در دستور کار جدی پلیس قرار دارد.

برپایی تورهای تابستانه رایگان در تهران

برپایی تورهای تابستانه رایگان در تهران

تهران رسانه | تورهای پیاده روی در مسیرهای ۳۰ گانه گردشگری تهران به صورت رایگان برای عموم شهروندان در فصل تابستان برگزار می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت