بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

همزمان با هفته نیروی انتظامی؛

احداث ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس

همزمان با هفته نیروی انتظامی کلنگ ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس به زمین زده شد.

احداث ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس

به گزارش تهران رسانه ؛ زمین اعطا شده از سوی شهرداری 10 هزار مترمربع بوده است که قرار است ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس از سوی مدیریت شهرداری قدس در این زمین بنا شود.

براساس این گزارش، هم اکنون ستاد فرماندهی نیروی انتظامی قدس در ساختمان استیجاری است که با احداث این ساختمان این ستاد به صورت مستقل خواهد شد.

مسعود مختاری شهردار قدس در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌ها در این شهرستان یکی از مهمترین نیازهایی است که شهرداری این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.

وی ادامه داد: در این راستا و براساس اقدامات انجام شده و همکاری‌های خوب با نیروی انتظامی قطعه زمینی در اختیار نیروی انتظامی قرار داده شده است.

شهردار قدس اظهار امیدواری کرد که بتوانیم در مدت زمان تعیین شده این ساختمان را به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

مختاری در بخشی دیگری از سخنان خود از افزایش یک و نیم مترمربعی سرانه فضای سبز در شهر قدس خبر داد و بیان داشت: با تدابیر وبرنامه‌ریزی‌های صورت گرفته فضای سبز این شهرستان با توسعه همراه خواهد بود.

وی با اشاره به آغاز فصل سرما خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز گیاهانی در سطح بوستان‌ها، ‌پارک‌ها و میادین کاشته می‌شود که مقاوم با سرما باشند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت