بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

پلیس رسانه؛

کلاهبرداری با وعده فروش آپارتمان در پردیس

تهران رسانه | فردی که واحدهای آپارتمانی در شهر پردیس را به حدود دو هزار نفر فروخته بود در شمال تهران دستگیر شد.

کلاهبرداری با وعده فروش آپارتمان در پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای که بیش از ۲ هزار بار کلاهبرداری انجام داده بود خبر داد.

سرهنگ علی‌ ولی‌پور گودرزی در این‌باره گفت:‌ از مدتی قبل چندین مورد کلاهبرداری در فروش واحدهای مسکونی در فاز یازدهم شهرک پردیس به پلیس آگاهی تهران بزرگ اطلاع داده شد که درپی آن رسیدگی به موضوع در دستورکار تیمی ویژه از ماموران معاونت مبارزه جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به انجام تحقیقات اولیه در خصوص شناسایی کلاهبردار یا کلاهبرداران اظهار کرد: در تحقیقات ابتدایی کارآگاهان مشخص شد که متهم تحت تعقیب از سال ۱۳۹۴ چند دفتر در مناطق شمالی تهران تاسیس کرده و واحدهای آپارتمانی در شهرک پردیس را به حدود دو هزار نفر فروخته اما در نهایت پس از دریافت وجه، آپارتمانی را به آن‌ها تحویل نداده است. در همین راستا نیز کارآگاهان پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات، با رصد های اطلاعاتی گسترده هویت و مخفیگاه متهم اصلی را در شمال تهران شناسایی کردند.

ولی‌پور گودرزی افزود:‌ پس از شناسایی متهم، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی مجوزهای لازم قضایی را دریافت کرده و به سرعت برای دستگیری این فرد وارد عمل شدند، گفت: متهم در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد. این فرد پس از انتقال به اداره آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری با شیوه و شگرد فروش واحدهای آپارتمان به شهروندان در فاز یازدهم شهرک پردیس اعتراف کرد.

به گفته رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ اکثر مالباختگان این پرونده با مراجعه به اداره چهاردهم پلیس آگاهی متهم را مورد شناسایی قرار داده و شکایتشان از این فرد را ثبت کردند. همچنین تحقیقات برای یافتن دیگر مالباختگان هم ادامه دارد.

وی با بیان اینکه متهم دستگیر شده حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده است، گفت:‌ در حال حاضر متهم برای کشف دیگر جرائم احتمالی و تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت