فصاحت اظهار کرد؛
افزایش عرضه انواع گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار
تهران رسانه | به منظور تأمین نیاز شهروندان به انواع محصولات غذایی با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب، عرضه انواع گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار تهران منتهی به فروردین ماه ۳۵ درصد افزایش یافته است.
به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به مناسبت هفته ملی سلامت با تأکید بر نقش تغذیه سالم در سلامت شهروندان، گفت: به منظور تأمین نیاز شهروندان به انواع محصولات غذایی با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب، عرضه انواع گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار منتهی به فروردین 35 درصد افزایش یافته است.
دکتر ایوب فصاحت با بیان اینکه حمایت از مصرفکنندگان و کمک به اقتصاد خانوادهها، با حمایت از تولید و حذف واسطههای غیرضرور از مهمترین اهداف سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است، افزود: میانگین قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار نسبت به محصولات مشابه در سطح شهر 39 درصد و انواع سبزیجات برگی و صیفیجات حدود 32 درصد اختلاف قیمت دارند.
وی با اشاره به اختلاف 22 درصدی گوشت گوسفند و اختلاف 16 درصدی گوشت گوساله در میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت این محصولات در سطح شهر، اظهار کرد: قیمت حبوبات در میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت سطح شهر 17 درصد، گوشت مرغ 9 درصد و تخم مرغ 17 درصد ارزانتر است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه دسترسی آسان به بازارهای میوه تره بار از مطالبات جدی شهروندان و از اهداف مهم این سازمان است، اظهار کرد: با توجه به بررسیهای به عمل آمده، 123 محله پایتخت فاقد بازار میوه و تره بار هستند که ساخت و توسعه این مراکز در 70 محله پرجمعیت تهران در اولویت سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران قرار دارد.
- دوشنبه 1401/02/19 09:19
- گروه خبری : اقتصاد
- کد خبر : 5469
- چاپ
- منبع : تهران رسانه