بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

با حضور فرماندار تهران؛

همایش روز خبرنگار در استانداری تهران برگزار شد

فرماندار تهران گفت: روابط عمومی پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت است.

همایش روز خبرنگار در استانداری تهران برگزار شد

به گزارش تهران رسانه ؛ عیسی فرهادی بعد از ظهر سه شنبه با حضور در همایش روز خبرنگار که در استانداری تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: امروز خبر و خبررسانی قدرت جابه جا کردن حکومت را دارد، ایده و انگیزه خبرنگاران سبب تغییر مسیر دنیا می شود و اطلاع رسانی دقیق و مستمر سبب قطعی کردن موفقیت هر مدیری می شود.

فرهادی در ادامه افزود: امروز روابط عمومی پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت است، که هرچقدر بتواند اخبار را به موقع، صحیح و تاثیرگذار برساند موفق تر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ما معمولا روابط عمومی ها را در گوشه ای از امور خود قرار می دهیم و همکارانی که برای مجموعه روابط عمومی انتخاب می شوند، افراد درجه دوم و سوم هستند گفت: این در حالی است که باید با تامین نیروی انسانی قوی و کارآمد روابط عمومی را تقویت کرد.

فرماندارتهران اظهار داشت: هرکجا که رسانه ها و روابط عمومی ها هماهنگ با هم عمل کرده اند موفق بوده ایم و هر کجا چند صدایی بود، به هدف نرسیده ایم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت