هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

جمعه 1404/01/22

دماوند رسانه؛

۲ هزار تغییر کاربری غیرمجاز در دماوند

تهران رسانه | از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۹۹۹ مورد در حدود ۱۰۰ هکتار تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان دماوند شناسایی شده است.

۲ هزار تغییر کاربری غیرمجاز در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست جهاد کشاورزی دماوند از شناسایی حدود ۲ هزار تغییر کاربری غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

محمد حیدری عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۹۹۹ مورد در حدود ۱۰۰ هکتار تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان دماوند شناسایی شده است اظهار داشت: امروز سه تا پنج هکتار از اراضی ملی آزادسازی شدند.

وی افزود: طرح دعوی در مراجع قضائی یک هزار و ۷۵۴ مورد با ۶۲ هکتار آزادسازی بوده و تعداد دستور قضائی صادره، یک هزار و ۹۰۸ مورد و تعداد احکام صادره ۱۵۰ مورد و قلع و قمع اجرا شده به استناد دستورات قضائی یک هزار و ۹۸۷ مورد بوده است.

حیدری گفت: همچنین قلع و قمع اجرا شده به استناد احکام قطعی، ۱۴۷ مورد بوده است که با تدبیر و برنامه‌ریزی انجام شده در ستاد مقابله با سخت و سازهای و غیرمجاز و شورای حفظ حقوق بیت المال، پیشگیری و مقابله با آغاز ساخت و سازهای غیرمجاز در اولویت قرار دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی دماوند بیان داشت: با تشکیل هفتگی کارگروه امنیت غذایی، تصمیم‌هایی مبنی بر تهیه و نظارت بر توزیع سهمیه مرغ، برنج، شکر و سایر اقلام در شهرستان دماوند اتخاذ شده و معرفی مباشران کل و جز، تنظیم برنامه گشت مشترک، بازدید از سردخانه‌ها، تهیه و برنامه‌ریزی برای توزیع میوه شب عید از اقداماتی بوده که انجام شده است.

حیدری عنوان داشت: در خصوص توزیع اقلام تنظیم بازاری از دی‌ماه تاکنون مرغ منجمد با قیمت ۳۰ هزار تومان وارد شهرستان دماوند شده و ۱۴ تن مرغ حواله صادر شده که از فردا وارد شهرستان خواهد شد و تاکنون برنج هندی ۳۰ تن، برنج تایلندی ۲۲ تن و شکر ۲۸ تن وارد دماوند شده و در حال توزیع است.

وی گفت: قیمت مرغ تازه، ۳۱ هزار تومان است که در سطح استان تهران چند روزی به خاطر نزدیکی به پایان سال، قیمت آن افزایش پیدا کرده که تدابیر لازم در حال اتخاذ است و در خصوص میوه شب عید، ۱۱ غرفه جانمایی گردیده که تاکنون ۶ غرفه برپا و آماده شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت