تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

جمعه 1404/01/29

محسنی بندپی خبر داد؛

ایجاد مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر در تهران

تهران رسانه | سازمان بهزیستی برای راه اندازی یک مرکز نگهداری زنان با ظرفیت ۲۰۰ نفر در تهران برنامه ارائه می دهد.

ایجاد مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران از راه اندازی مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر در پایتخت خبر داد.

انوشیروان محسنی بندپی، ظهر یکشنبه در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان تهران، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این جلسه مصوب شد که سازمان بهزیستی برای راه اندازی یک مرکز نگهداری زنان با ظرفیت ۲۰۰ نفر در مدت ۱۵ روز آینده برنامه ارائه دهد.

وی افزود: در این جلسه ضرب العجل پذیرش و نگهداری معتادان متجاهر در دستور کار قرار گرفت و همچنین تکلیف شد با توجه به فراوانی واکسن، نسبت به تزریق همه افرادی که در مراکز معتادان متجاهر نگهداری می‌شود، اقدامی صورت گیرد.

استاندار تهران عنوان کرد: با اقدامات مناسب کارکنان درمانی خوشبختانه در تمامی مراکزی که بیش از هزار نفر ظرفیت دارند واکسن تزریق شده است.

محسنی بندپی از تشکیل کارگروهی برای بررسی نگهداری معتادان متجاهر زیر ۱۸ سال و بیش از ۶۵ سال و ارائه پیشنهادها به ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد و افزود: کارگروهی متشکل از قوه قضائیه، نیروی انتظامی و بهزیستی تشکیل می‌شود تا در خصوص نگهداری افراد زیر ۱۸ سال بررسی‌های لازم را انجام دهد و پیشنهادهای کارشناسی این کارگروه به ستاد مبارزه با مواد مخدر ارائه شود.

وی بیان داشت: نگهداری معتادان متجاهر بیش از ۶۵ سال هم باید بررسی شده و پیشنهادهای لازم را به ستاد مبارزه با مواد مخدر بدهیم و از هم اکنون باید برای بودجه سال ۱۴۰۱ پیشنهاد سرانه ۷۰ هزار تومان برای نگهداری هر فرد معتاد متجاهر را ارائه دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

تهران رسانه | ارکستر سمفونیک تهران شامگاه ۲۷ فروردین در حالی در تالار وحدت روی صحنه رفت که قطعاتی خاطره‌انگیز از رپرتوارهای والس یوهان اشتراوس، قطعه خلیج فارس و رپرتوار «رقص های محلی رومانی» را اجرا کرد.

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت