آگهی رسانه؛
با سه میدان مشهور تره بار تهران آشنا شوید
تهران رسانه | ما در این مقاله سعی داریم شما را با مهمترین میادین میوه و تره بار پایتخت آشنا کنیم.
امروزه با توجه به ازدیاد جمعیت کره زمین، مصرف غذا، غلات و میوه هم افزایش یافته است. بنابراین تامین میوه و غذا امری لازم و بااهمیت تلقی میشود. در این میان کاشت و تولید میوه و محصولات غذایی توسط کشاورزان در سالهای اخیر بسیار رونق گرفته و لازم است دولت حمایت بیشتری از کشاورزان به عمل آورد تا آنها بتوانند محصولات خوب و با کیفیتی را به بازار میوه و ترهبار عرضه کنند. میدان ترهبار یکی از بزرگترین و پرمشتریترین مراکز عرضه میوه و سبزیجات مورد نیاز مردم است. مسؤولان میدان میوه و ترهبار، از کشاورزان میوهها را خریداری کرده و در اختیار مردم قرار میدهند. هدف سازمان میوه و ترهبار، بهبود سرعت و کیفیت در امر تهیه و عرضه میوهوترهبار و محصولات کشاورزی است. علاوه بر این موارد، سازمان میادین میوهوترهبار بر اساس نظرات کمیته، وظیفه نرخگذاری محصولات را بر عهده دارند. یعنی کلیه محصولاتی که در میدان میوهوترهبار عرضه میشوند، نرخ ثابت و مشخصی دارند. بدین معنی که اگر شما در میدان میوهوترهبار منطقه ۵ خرید کنید، قیمتها فرقی با قیمت میوه و ترهبار منطقهٔ ۱۵ ندارد. تهران نیز جزو شهرهایی است که در تمام نقاط آن میدان ترهبار را خواهید دید. ما در این مقاله سعی داریم شما را با مهمترین میادین میوهوترهبار پایتخت آشنا کنیم.
تعیین برترین میادین میوه و تره بار شهرداری تهران
هر ساله پس از رتبهبندی بین بازارها و میادین میوه و ترهبار برترین آنها انتخاب و معرفی میشود. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که، رتبهبندی بر چه اساسی صورت میگیرد؟ میادین میوهوتره بار طبق فاکتورهای ارزیابی و عملکرد و بازرسی کیفی و کمی رتبهبندی شده و رتبه ۱ تا سه را از آن خود میکنند. حتی گاهی نزدیک بودن خانه به میادین میوهوترهبار، میتواند خرید خانه و آپارتمان در تهران را تحت تاثیر قرار دهد. در کنار محله نواب و آزادی که پر فروشترین میادین ترهبار را دارند،در تهرانپارس نیز میادین ترهبار فراوانی از جمله (میدان میوهوترهبار ترنج، سوپر میوه شرق، میوه برادران و بازار ترهبار میوه مشگینی) وجود دارد. تهرانپارس یکی از بزرگترین محلههای شرق تهران محسوب میشود. محله تهرانپارس به دلیل وجود بلوار پروین، به دو بخش تهرانپارس شرقی و تهرانپارس غربی تقسیم میشود. تهرانپارس در مناطق ۴ و ۸ شهرداری تهران واقع شده و دارای ۴ فلکه اصلی است. برای آگاهی از مظنهٔ خانههای تهرانپارس در اینجا کلیک کنید.
اسامی میدان ترهبار
در تمام نقاط پایتخت میدان میوه و ترهبار متعددی وجود دارد. برخی اسامی میادین میوه و ترهبار پایتخت؛ میدان آزادگان، میدان بهمن، میدان بعثت، میدان پیروزی، میدان تهرانسر، میدان جلال آل احمد، میدان سردار جنگل، میدان سهروردی، میدان شهران، میدان صادقیه، میدان نواب، میدان آزادی، میدان قزل قلعه، میدان لواسانی، میدان هروی هستند. در ادامه به توضیح برخی از میادین میپردازیم.
میدان قزل قلعه
میدان میوهوترهبار قزل قلعه از همه نوع قشر و طبقهای هستند. اما اغلب مشتریانش افرادی هستند که درآمد محدودی دارند و برای اینکه محصولات ارزانتری را تهیه کنند به میدان میوه و تره بار قزل قلعه میآیند. علاوه بر عرضهٔ میوه و سبزی، این میدان غرفههای شوینده، خواربار و لبنیات هم دارد. روزانه افراد زیادی برای خرید میوه و تره بار به این میدان سر میزنند. قزل قلعه در دوران سلطنت قاجارها، انبار نگهداری مهمات قشون، طلا و سنگهای قیمتی بود، سپس این میدان به تعاون روستایی سپرده و دچار مشکلاتی شد. با گذشت زمان شهرداری خود اداره و مدیریت میادین را بر عهده گرفت و سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری شروع به فعالیت کرد. برای دسترسی به میدان قزل قلعه به راحتی میتوان از وسایل حملونقل عمومی همچون مترو، اتوبوس و تاکسی استفاده کرد. نزدیکترین اتوبوس ایستگاه مترو دانشگاه تربیت مدرس و نزدیکترین ایستگاه اتوبوس، ایستگاه کردستان است.
میدان تره بار مرکزی
میدان ترهبار مرکزی در بزرگراه آزادگان، بلوار شقایق قرار داشته و یکی از میدانهایی است که اغلب روز شلوغ بوده و مشتریان فراوانی دارد. این مجموعه شامل تعداد زیادی فروشنده، عرضهکننده است و مغازههایی در اطراف میدان شکل گرفتهاند. کارکنان میدان میوه و تره بار مرکزی از ساعات اولیه صبح و گاهی تا آخر شب فعالیت میکنند. میدان میوهوتره بار مرکزی حجرههای فراوانی دارد. هر حجره آن حداقل ۴ تا ۵ کارگر ثابت دارند. معمولا میدان میوه و تره بار مرکزی در ایام عید شلوغتر میشود و کارگران بیشتری را جذب میکنند. هر کدام از کارگران به کاری مشغولند. برخی مسئول امور حملونقل، فروش، خالی کردن بار و برخی به امور دفتری حجره میپردازند. از معایبی که مسئولان حجره از آن صحبت میکنند، بستهبندیهای سنتی و نامتناسب است که ماندگاری میوهها را کاهش میدهد. همچنین از مزیت این میدان برقراری امنیت و نظافت میدان توسط شهرداری تهران است. میدان میوه و ترهبار مرکزی دسترسی مناسبی دارد. نزدیکترین ایستگاه مترو به میدان، ایستگاه مترو عبدل آباد است.
میدان میوه و تره بار نواب
میدان میوه و تره بار نواب (بازار میوه و تره بار) در محلهٔ هلال احمر تهران و خیابان کنار گذر نواب، واقع است. این میدان از نظر موقعیت جغرافیایی با بیمارستان کودکان شهید فهمیده، تهران میتسوبیشی، مهمانپذیر ارس و فروشگاه سپهر سیستم، همسایه است. اجناس این میدان درجهبندی شده مثلا میوههای درجه ۱ با قیمتی بالاتر و میوههای در ۲ و ۳ با قیمتی پایینتر در آن یافت میشود و رقابت بین حجرهها به خوبی دیده میشود. بازار میوه و تره بار نواب، بازاری برای خرید مصرف روزانه و تازه، با تنوع و قیمت مناسب است. برای دسترسی به میدان میوه و تره بار نواب از طریق مترو باید از ایستگاه مترو بریانک و برای دسترسی به نزدیکترین اتوبوس بهتر است از ایستگاه بیآرتی هلال احمر استفاده کنید.
- چهارشنبه 1400/05/06 05:22
- گروه خبری : تریبون
- کد خبر : 4971
- چاپ
- منبع : تریبون