بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

گل تپه اظهار نمود؛

فعالیت هزار باغ تالار غیرمجاز در اطراف تهران

تهران رسانه | بیش از یک‌هزار باغ و واحد پذیرایی غیرمجاز در اطراف تهران فعال‌ هستند.

فعالیت هزار باغ تالار غیرمجاز در اطراف تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس هیأت‌مدیره جامعه واحدهای پذیرایی بین‌راهی و مجتمع‌های گردشگری استان تهران تخمین می‌زند بیش از یک‌هزار باغ و واحد پذیرایی غیرمجاز در اطراف تهران فعال‌اند.

همزمان با قرمز شدن تهران و تعطیلی مجتمع‌های پذیرایی، رستوران‌ها و مراکز گردشگری، نبی‌اله گل‌تپه به ایسنا گفت: این صنعت تقریبا ورشکسته شده است. درحال حاضر میزان مراجعه به مجتمع‌های پذیرایی بین‌راهی و گردشگری در تهران در مقایسه با هفته‌های گذشته، به یک‌دهم و نسبت به دوران پیش از کرونا به یک‌درصد رسیده است.

او افزود: تعطیلی‌های مکرر به این واحدهای پذیرایی و گردشگری به حدی ضربه و خسارت وارد کرده که با قرمز شدن شهر تهران، جرأت نمی‌کردیم دوباره اعلام تعطیلی کنیم. این صنف ۸۰ درصد آسیب و زیان مالی دیده است.

رییس هیأت مدیره جامعه واحدهای پذیرایی بین‌راهی و مجتمع‌های گردشگری استان تهران همچنین با اشاره به فعالیت واحدهای پذیرایی و گردشگری غیرمجاز، اظهار کرد: تخمین می‌زنیم حدود یک‌هزار باغ و واحد پذیرایی در اطراف شهر تهران به صورت غیرمجاز، بدون مجوز و حتی با مجوزِ فاقد اعتبار و یا مجوزهای نامربوط درحال خدمات‌رسانی هستند. این مراکز چون تحت نظارت نیستند، بعضا کارهای خلافی انجام می‌دهند. با این وجود، معتقدیم این واحدها را باید سامان‌دهی کرد و باید شرایطی را فراهم کنیم تا مجاز و تحت نظارت به فعالیت خود ادامه دهند.

او گفت: وقتی می‌توان مراسم سوگواری را خانوادگی برگزار کرد، چرا مراسم شادی را خانوادگی برگزار نکنیم؟ حتما باید فضای غیرمجاز برای این مراسم‌ها شکل بگیرد!؟ باید بتوانیم واحدهایی را که بدون مجوز فعالیت می‌کنند سامان‌دهی کنیم تا جایی برای تخلف نماند.

گل‌تپه با اشاره به عضویت حدود ۲۵۰ متجمع پذیرایی بین‌راهی و گردشگری در این جامعه، گفت: بیش از سه‌هزار رستوران و واحد پذیرایی و خدمات گردشگری مجاز در تهران وجود دارند که عضو این تشکیلات نیستند، ولی به عقیده ما تمام رستوران‌ها و مراکز خدماتی استان تهران استعداد مسافرپذیری دارند و به نوعی مرکز خدمات گردشگری محسوب می‌شوند و می‌توانند عضو این جامعه تخصصی و حرفه‌ای باشند تا نظارت و سامان‌دهی مرتبط و بهتری انجام شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت