بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

فرماندار دماوند پاسخ داد؛

نگرانی شهروندان دماوند از صدای انفجار

فرماندار دماوند در خصوص صدای انفجار شنیده شده در این شهرستان گفت: این صدا در محلی خالی از سکنه و مربوط به انفجار مواد منفجره تاریخ گذشته بوده و جای نگرانی نیست.

نگرانی شهروندان دماوند از صدای انفجار

به گزارش تهران رسانه ؛ مجید صفری در خصوص انفجار رخ داده در این شهرستان اظهار داشت: این انفجار مربوط به مقداری مواد منفجره تاریخ گذشته مربوط به یکی از پادگان ها و در مکانی خلوت در دماوند بوده است.

وی افزود: این انفجار در محوطه ای خالی از سکنه و با اندیشیدن تمهیدات مورد نیاز بوده و خطری متوجه هیچ یک از شهروندان نبوده و جای نگرانی نیست.

فرماندار دماوند گفت: البته می بایست که قبل از این انفجار برای آگاهی مردم و جلوگیری از وحشت زدگی اطلاع رسانی می شد، که هماهنگی های لازم برای اطلاع رسانی در دفعات بعدی انجام شد.

وی افزود: مجوزهای لازم برای این انفجار از سازمان های مربوطه در تهران اخذ شده بود.

بر اساس این گزارش، ساعتی پیش صدای انفجار در دماوند شنیده و موجب نگرانی تعدادی از شهروندان شده بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت