در حسینیه جماران برگزار شد؛
نشست تخصصی خوانش امروزین از منشور روحانیت برگزار شد
تهران رسانه | اولین نشست تخصصی هماندیشی، حاشیهنگاری و خوانش امروزین از منشور روحانیت، به همت مدرسه راهبری علم و عمل وابسته به اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران و با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در حسینیه جماران برگزار شد.
به گزارش تهران رسانه ؛ اولین نشست تخصصی هم اندیشی،حاشیه نگاری و خوانش امروزین از منشور روحانیت با محوریت نقش اجتماعی،فرهنگی و سیاسی روحانیت و بررسی آسیب ها و چالش های حوزه علمیه با حضور و سخنرانی جمعی از فرهیختگان و اساتید حوزه های علمیه قم، مشهد، اصفهان و تهران روز یکشنبه ۳ اسفند در حسینیه جماران برگزار شد.
پیام طبیبی مدیر مدرسه علم و عمل گفت؛ ما روحانیون معتقدیم باید برای دو اصل درخصوص خوانش امروزین منشور روحانیت تلاش کنیم و آن دو اصل این است که:اصل اول در این دیدگاه اصل رجوع حوزه علمیه به امام خمینی (ره)،به نظرما امام خمینی چراغ راه است متاسفانه امروزه خیلی از ما امام را نمی بینیم تنها راه یگانه راه امام وتنها کسی که می تواند راه را نشان دهد حضرت امام است و تنها راه صیانت از این موضوع پاسداشت و گرامیداشت این روز بزرگ است.
وی افزود؛ منشور روحانیت بهترین موضوع برای این است که بگوییم امام هست.
اصل دوم و اصل مهم تر لزوم گفتگو که متاسفانه در جامعه ما بسیار کمرنگ شده است. آن هم گفتگویی که در حول امام بر مبنای امام برپایه راه امام باشد.جالی خالی این موضوع آسیب های جدی به جامعه می زند.
در این گفتگوها، ممکن است که هرکدام از ما با اندیشه های مختلف حول امام صحبت کنیم اما نباید یکدیگر را سرزنش کنیم و باعث دلخوری همدیگر شویم.
حاج اقا قریب دبیر علمی برنامه در ادامه گفت؛ به فرموده حضرت آیت الله خامنه ایی این عصر دوران امام خمینی نام گرفته است،وی افزود در برهه ایی هستیم که نیاز به دلداری بیشتری داریم،باهم بودن و باهم بهترشدن نیاز جامعه است.
ایشان افزودند؛ سه محور اصلی منشور امام متشکل از دوست دشمن و راهکار است.
همچنین بیان کردند موانع اصلی سد راه عمل به منشور امام به شرح زیر است؛ اولین و مهم ترین مانع؛گفتگو نکردن،نبود تحمل و همچنین نبود اتحاد می باشد.
بعد از آن دومین سد راه در این زمینه، نگاه های تنزیهی که خیلی تند است در صورتیکه امام در فضای داخلی نگاه تشبیهی داشتند.
و آخرین و جامع ترین مانع وجود نگاه خود حق پندار، خودمنجی پندار می باشد.
که در اینجا هم اگر راه امام را ادامه دهیم راهکار های امام کمک کننده است.
در آخر نیز ایشان از هرکدام از اساتید حوزه علمیه خواستند که به بحث و گفتگو پیرامون منشور روحانیت حضرت امام بپزدازند و نظرشان را بازگو کنند.
- یک شنبه 1399/12/03 09:15
- گروه خبری : فرهنگ
- کد خبر : 4485
- چاپ
- منبع : تهران رسانه