طلوع بی نشان ها؛
مهمانی باشکوه کارتن خواب ها به صرف کارآفرینی
تهران رسانه| جمعیت طلوع بینشانها با تمرکز بر موضوع اشتغال به عنوان حلقه گم شده درمان اعتیاد و سایر آسیبهای اجتماعی توانسته است تعداد زیادی از بهبودیافتگان اعتیاد را به زندگی هدفمند و موثر بازگرداند.
به گزارش تهران رسانه ؛ علی ربیعی سخنگوی دولت و وحید قبادی داناروز دوشنبه از صبح تا مهمان کارتنخوابهای بهبود یافته جمعیت طلوع بینشانها بودند.مراکز درمانی طلوع شامل «سرای مهر» مرکز نگهداری زنان، مادران و کودکان و نوجوانان بهبود یافته از اعتیاد و کارتن خوابی، «سرای طلوع امید» مرکز نگهداری مردان بهبود یافته از اعتیاد و کارتن خوابی، «سرای نور» مرکز نگهداری پسران نوجوانان و بهبود یافته از اعتیاد و کارتن خوابی و خانه های پدری و مادری است که تعداد بسیاری از افراد آسیب دیده اجتماع را مورد حمایت و درمان قرار داده است.
ربیعی در خصوص اشتغال حمایتی گفت: تا امروز ۱۵هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته و ۲۰ هزار میلیارد تومان به اشتغال حمایتی روستاییان صورت گرفته و سهم روستاییان از اشتغال به ۲۹ درصد رسیده و این موجب مهاجرت معکوس شده
وی همچنین در بازدید از سازمان مردمنهاد طلوع گفت یکی از استراتژیهای درست دولت واگذار کردن أمور به سازمانهای مردمنهاد بود. امروز ۹هزار سازمان مردمنهاد فقط در حوزه بهزیستی فعالیت میکنند که ۵هزار و ۵۰۰ مجوز فقط در دولت دهم و یازدهم مجوز گرفتند و بروکراسی مجوز گرفتن برداشته شد
وحیدی قبادی دانا در خصوص کودکان کار و خیابان گفت این موضوع را باید به صورت چند موردی دید و به صورت مدیریت مورد بررسی کرد. برخی از کودکان خیابان کودکان نیازمندی هستند که برای امرار معاش بر سر چهارراهها هستند. برخی به خاطر بیماری سایر اعضای خانواده و برخی دیگر توسط باندهای قاچاق کودک سازماندهی شدهاند.
رییس سازمان بهزیستی گفت: حرف بهزیستی این است که خیابان جای کودک نیست و این کودکان باید ساماندهی شوند. در طرح ساماندهی اخیری که در شهر تهران انجام شده حدود ۵۰۰ کودک ساماندهی شدهاند که ۸۴ در صد آنها کودکان افغانستانی هستند و ۲۳ درصد آنها کودکانی هستند که به دلیل بیماری یکی از اعضای خانواده مجبود به کار در خیابان شدهاند و حدود ۱۰۰ کودک والدین موثری نداشتند.
تفاوت این طرح با طرحهای قبلی ایجاد کد عنبیه برای آنهاست و از تکرار این کودکان و دوباره سپرده شدن آنها به خیابان جلوگیری میشود و سعی شده بر أساس سن و جنسیت و حضور یا عدم حضور والدین الگوریتمهای مجزا و موثری برای هر کدام طراحی شود.
جمعیت طلوع بینشانها طی ۱۰ سال فعالیت خود توانسته است علاوه بر حمایت و درمان چند هزار فرد کارتنخواب و تغییر مسیر زندگی آنها، با تعریف پروژههای گوناگون اجتماعی به گروههای مختلف آسیبدیده اجتماعی از جمله کودکان کار، کودکان آسیبدیده از کارتنخوابی و اعتیاد، زنان آسیبدیده اجتماعی و ... خدمات موثری را ارائه دهد.
همچنین در حال حاضر جمعیت طلوع بینشانها با تمرکز بر موضوع اشتغال به عنوان حلقه گم شده درمان اعتیاد و سایر آسیبهای اجتماعی توانسته است تعداد زیادی از بهبودیافتگان اعتیاد را به زندگی هدفمند و موثر بازگرداند. بسیاری از بهبودیافتگان طلوع که روزی به عنوان مددجو در این مجموعه جذب شده بودند امروز به عنوان مددکار در حال خدمترسانی به مددجویان هستند.
پویش آیین مهرورزی نیز از جمله پروژههای این جمعیت است که با هدف حمایت معیشتی از افراد آسیبدیده اجتماعی در ایام کرونا اجرا میشود.
- یک شنبه 1399/12/03 01:55
- گروه خبری : فرهنگ
- کد خبر : 4480
- چاپ
- منبع : تهران رسانه