گردشگری رسانه؛
اینفلوئنسرها روی بام بنای تاریخی قرن چهارم
تهران رسانه | مدتی است که برگزاری تورهای تهران گردی در فضای مجازی مد شده است و هر کسی با ایجاد یک صفحه در شبکههای اجتماعی سعی میکند افرادی را دور خود جمع کرده و با گرفتن هزینه آنها را با جاذبههای پایتخت آشنا کنند.
به گزارش تهران رسانه ؛ در ادامه گزارش های پیشین به اتفاق های عجیبی که از سوی اینفلوئنسرها در بازدید از بناهای تاریخی می افتد اشاره ای کردیم در این گزارش توضیح بیشتری درباره آن می خوانید.
مدتی است که برگزاری تورهای تهران گردی در فضای مجازی، مد شده است هر کسی با ایجاد یک صفحه در شبکههای اجتماعی سعی میکند افرادی را دور خود جمع کرده و با گرفتن هزینهای آنها را با جاذبههای پایتخت آشنا کنند. معمولاً این افراد یا کارت راهنمای تور دارند و یا اینکه بدون داشتن کارت و تنها با داشتن یک صفحه مجازی به سراغ مخاطبان خود میروند تا یک نیم روز و یا یک روز را در تهران بگردند و به قول خودشان جاذبههای ناشناخته تهران را به پایتختنشینان معرفی کنند با این توجیه که هر کسی باید جاذبههای شهر خودش را خوب بشناسد.
هر کدام از این گروهها سعی می کنند در معرفی تورهای خود نام بناهایی را بیاورند که برای مخاطب جذابیت بیشتری دارد؛ اما بعضا در این تورها اتفاق هایی می افتد که حیرت برانگیز است. گروه های تهران گردی و آرته بوم در راستای برگزاری تورهای بازدیدی از بناهای تاریخی به سراغ زندان هارون الرشید رفتند و بدون اطلاع از قدمت و اهمیت بنا به بهانه عکاسی به پشت بام این بنایی که ساخت آن در قرن چهارم انجام شده اند رفتند، اینکه این حرکت اعضای تور نابخردانه و ناآگاهانه بوده که هرجی به آن وارد نیست اما اینکه در این میان راهنمایان میراث فرهنگی کجا هستند پرسشی است که پاسخی برای آن یافت نشد.
زندان هارون یا زندان هارونالرشید یا زندان خان مربوط به سدهی ۴ هجری قمری است. زندان تاریخی هارونالرشید یکی از قدیمیترین بناهای شهرستان ری است که با گذشت ۱۸۰۰ سال، بنای آن همچنان پا برجاست.
این زندان به فاصله ده کیلومتری در شرق حرم حضرت عبدالعظیم در سمت چپ جاده قدیم خراسان در دامنه کوههای مسگرآباد، در میان دره تنگنایی، یک آبادی کوچک و بیخانوار جا گرفته است، که دارایی آن منحصر به چند مزرعه و چند صد درخت انار و انجیر است. تنها نشانه این آبادی چنارهای کهنسالی است، که اطراف استخر کاشته شدهاند.
زندان هارون همچون سایر آتشگاهها که مرتفع یا در بلندی دامنه کوهها ساخته میشدند، بنا شده است. ظرافت کاری و علاقهمندیهای خاصی در ساختمان بنا بکار رفته و شکل متقارن خشک غیرعادی که به آن دادهاند، نشان میدهد که بنیان این عمارت با علایق مذهبی و مقرارت روحانی توام بوده است.
- چهارشنبه 1399/11/22 04:47
- گروه خبری : فرهنگ
- کد خبر : 4416
- چاپ
- منبع : تهران رسانه
نظر شما
نظرات
وقتی فرهنگ نباشه به بنای قرن چهارم هجری میگن مخروبه با این تعریف تخت جمشید هم مخروبه است
عجبا وا چه حرکتی کردند رفتند روی عمارت عکس گرفتند ..عمارت چیه میراث چیه اونجا رو شهرداری یه پلاک زده و مخروبه ای بیش نیست برای جو سازی تخریب دیگران کار جالبی نیست