هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

جمعه 1404/01/22

طاهری اظهار نمود؛

صدور ۱۵ هزار گواهینامه ایمنی آسانسور در استان تهران

تهران رسانه | در سال گذشته ۱۵ هزار گواهینامه ایمنی آسانسور در استان تهران صادر شده است.

صدور ۱۵ هزار گواهینامه ایمنی آسانسور در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل اداره استاندارد استان تهران گفت: سال گذشته ۱۵ هزار گواهینامه ایمنی آسانسور در استان تهران صادر شد

محمودرضا طاهری عصر جمعه در جمع خبرنگاران در خصوص اینکه آیا آمار دقیقیاز آسانسورهای دولتی در دست است یا خیر و چه تعداد از این آسانسورها دارای گواهینامه استاندارد هستند، اظهار داشت: اینکه در برخی خبرگزاری‌ها منتشر شد که فقط ۱۵ درصد از آسانسورهای استان تهران دارای گواهینامه هستند به نوعی کم لطفی بوده است.

طاهری افزود: ما در سال گذشته حدود یک هزار و ۳۰۰ دستگاه آسانسور که ۸۰۰ عدد شامل آسانسورهای بیمارستانی و ۱۵ درصد مربوط به دستگاه‌های دولتی بوده است را مورد بازدید قرار داده‌ایم و تعدادی که دارای عدم انطباق بحرانی بودند را پلمب و تعدادی که عدم انطباق جزئی داشتند را اعلام کردیم که عدم انطباق را برطرف کنند.

وی گفت: تعدادی که پلمب شده بودند برای اینکه به سمت استانداردسازی بروند به بازسازی آسانسورها مشغول شدند و از یکهزار و ۳۰۰ دستگاه آسانسور حدود ۱۵ درصد توانستند گواهی استاندارد اخذ کنند و ۲۶۰ دستگاه نیز در مرحله بازرسی برای اخذ گواهینامه ایمنی هستند.

مدیر کل اداره استاندارد استان تهران عنوان داشت: برای تمامی آسانسورها به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که مدیر مجموعه مسئولیت استانداردسازی بر عهده آنها است و برای بازرسی نیز ۲۰ شرکت بازرسی مجاز اعلام شده‌اند و بر همین اساس سال گذشته ۱۵ هزار گواهینامه ایمنی آسانسور در استان تهران صادر شده است.

طاهری با بیان اینکه بازدیدهای ادواری از امسال اجباری شده و ساز و کاری مشخص شده که غیر از اماکن خصوصی بازدیدها انجام شود گفت: وجود گ واهی نامه و یک کد ۱۰ رقمی نشان دهنده استاندارد بودن و ایمن بودن آسانسور است و گواهینامه استاندار باید در معرض دید باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت