بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

رودهن رسانه؛

انتقاد از نبود بیمارستان در رودهن

تهران رسانه | رودهن حتی یک بیمارستان هم ندارد و امکانات بیمارستان فیروزکوه نیز پاسخگو نیست.

انتقاد از نبود بیمارستان در رودهن

به گزارش تهران رسانه ؛ نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس ضمن انتقاد از امکانات کم بهداشتی این شهرستان ها گفت: رودهن حتی یک بیمارستان ندارد و بیمارستان فیروزکوه نیز پاسخگو نیست.

سید احمد رسولی نژاد به وضعیت نامناسب درمانی فیروزکوه و دماوند اشاره کرد و افزود: شهر رودهن علی رغم جمعیت قابل توجه حتی یک بیمارستان نیز ندارد و تجهیزات تنها مرکز درمانی این شهر نیز ناچیز است و همچنین از کمبود پزشک و پرستار رنج می‌برد.

نماینده مردم شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند به قرار گرفتن شهرستان فیروزکوه در نزدیکی محور فیروزکوه اشاره کرد و گفت: این شهرستان تنها یک بیمارستان ۳۲ تخته با امکانات حداقلی دارد، که آن هم در مرز سه استان تهران، مازندران و سمنان قرار دارد و به هیچ وجه برای مردم این شهرستان و این مناطق کفایت نمی‌کند.

وی ادامه داد: بیمارستان فیروزکوه که در مسیر محور پر تردد فیروزکوه قرار گرفته حتی یک دستگاه «سی. تی» اسکن برای مراجعه مصدومین تصادفات و بیماران کرونایی ندارد.

رسولی نژاد از نشست خود با وزیر بهداشت خبر داد و گفت: در این نشست برای افزایش تخت‌های بیمارستانی و امکانات درمانی و نیز تقویت پایگاه‌های اورژانس در منطقه دستور لازم گرفته شد، اما هنوز شاهد اجرای آن نیستیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت