بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

ا
06:12:06 شنبه 1404/01/16

اصناف رسانه؛

مقابله تالارهای پذیرایی تهران با ویروس کرونا

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران از ابلاغ بخشنامه‌ای مبنی بر لزوم رعایت کامل مسائل بهداشتی به واحدهای صنفی خبر داد.

مقابله تالارهای پذیرایی تهران با ویروس کرونا

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران اعلام کرد که تالارهای پذیرایی با رعایت نکات بهداشتی همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند و تاکنون ابلاغیه‌ای مبنی بر توقف فعالیت‌ از وزارت بهداشت دریافت نکرده‌اند.

خسرو ابراهیمی نیا اظهار کرد که تاکنون بخشنامه‌ای در رابطه با اجرا نشدن مراسم‌ در تالارها به دستش نرسیده است.

وی با بیان اینکه تالارهای پذیرایی زیر نظر وزارت بهداشت است و نکات بهداشتی را رعایت می‌کند، گفت: اخیرا بخشنامه‌ای مبنی بر لزوم رعایت کامل مسائل بهداشتی به واحدهای صنفی ابلاغ کردیم.

ابراهیمی‌نیا با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی از جانب مهمانان سالن‌ها، گفت: اخیرا در مواردی شاهد کنسل کردن مهمانی‌ها از جانب خود مردم بودیم، اما اطلاع دقیق از میزان آن در دسترس نیست.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

نقش آفرینی رانندگان تاکسی در گردشگری تهران

نقش آفرینی رانندگان تاکسی در گردشگری تهران

تهران رسانه | برای نخستین بار، تعدادی از تاکسیرانان عزیز تهرانی پس از گذراندن آموزش‌های لازم، به عنوان راهنمایان گردشگری فعالیت خواهند کرد.

تهران فراتر از مقصدی اداری و تجاری است

تهران فراتر از مقصدی اداری و تجاری است

تهران رسانه | بسیاری از هموطنان، تهران را عمدتاً شهری می‌شناسند که برای رفع نیازهای اداری، تجاری، پزشکی و موارد مشابه به آن سفر می‌کنند و شاید کمتر با ظرفیت‌های گردشگری آن آشنا باشند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت