هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

جمعه 1404/01/22

برای دومین بار؛

جشنواره خرمالوی کن آغاز به کار کرد

دومین جشنواره خرمالوی کن با حضور شهردار منطقه ۵، نمایندگان مجلس و اهالی محله آغاز به کار کرد.

جشنواره خرمالوی کن آغاز به کار کرد

به گزارش تهران رسانه ؛ دومین جشنواره خرمالوی کن با هدف حمایت از باغداران محله، معرفی محصولات کشاورزی و معرفی هویت فرهنگی و تاریخی محله کن از امروز به مدت ۲ روز‏، میزبان شهروندان تهرانی است.
«فریدون حیدری» شهردار منطقه ۵ در مراسم افتتاحیه این جشنواره با اعلام حمایت از باغداران و راه اندازی بازارهای محلی فروش محصولات محله کن گفت:« این جشنواره دومین بار است که در محله کن انجام می شود و بی تردید برگزاری چنین جشنواره هایی تاثیر مثبتی بررونق گردشگری و اقتصاد کشاورزی محله کن دارد. این جشنواره فرصتی برای باغداران است تا موانع و مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند. ما در منطقه ۵ تلاش کرده ایم تا جایی که امکان دارد مشکلات را شناسایی و برطرف کنیم. از نظر آبرسانی و اصلاح مسیر رودخانه کن و برداشتن موانعی که مانع آبرسانی به باغ ها می شود شهرداری کارهای خوبی انجام داده است. »

فریدون حیدری افزود:«ما در شهرداری منطقه ۵ از راه اندازی بازارهای محلی محصولات باغداران حمایت می کنیم وبه ویژه با نزدیک شدن «شب یلدا» که فرصت خوبی برای راه اندازی این بازارهای محلی است. »

«مصطفی کواکبیان» نماینده مجلس نیزدر این مراسم از محله کن به عنوان مقصد گردشگری پایتخت نشینان نام برد وگفت:« هویت بومی و تاریخی محله کن درکنار باغ ها و محصولات می تواند فرصت گردشگری خوبی برای محله فراهم کند نکته ای که شورایاری و هم شهرداری باید روی آن تمرکز کنند و آن را جدی بگیرند. همین باغ های خرمالو می تواند مقصد گردشگری تهرانی ها باشد.»

در ادامه مراسم «پروانه مافی» نماینده مجلس نیز برگزاری این جشنواره را نشان دهنده حضور توانمند شورایاری دانست و افزود:« برگزاری جشنواره خرمالو با مشارکت شورایاری و اهالی محله نمونه موفق حکومت مردم بر مردم است که ما شاهد آن هستیم. این جشنواره یک شکرگزاری است برای اهالی که هنوز برای احیای هویت محله تلاش می کنند و این شور و شوق را می توان درغرفه های این جشنواره مشاهده کرد. »

حضور اندیشمندان و نخبگان دانشگاهی محله کن در کنار باغداران و زنان محله که محصولات خانگی خود را به معرض نمایش گذاشته بودند جلوه دیگری به دومین جشنواره خرمالوی کن داده است. مراسم افتتاحیه دومین جشنواره خرمالوی کن با تقدیر از باغداران نمونه کار خود را آغاز کرد تا با خرمالوی شیرین و معروف کن به مدت ۲ روز از پایتخت نشینان(تا 14 آذرماه) پذیرایی کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت