هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

جمعه 1404/01/22

علیپور گزارش داد؛

ارائه برنامه اجرایی طرح کاپ در شورای اسلامی شهر

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اعلام کرد: صبح امروز جلسه ای پیرامون بررسی برنامه های طرح کاپ (کاهش پسماند) در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر به ریاست آرش میلانی- رئیس کمیته محیط زیست برگزار شد.

ارائه برنامه اجرایی طرح کاپ در شورای اسلامی شهر

به گزارش تهران رسانه ؛ دکتر صدرالدین علیپور با اشاره به ارائه برنامه اجرایی کاهش پسماند در این جلسه، اظهار کرد: پس از ارائه برنامه ها و مراحل اجرایی این طرح، رییس کمیته محیط زیست، مشاورین و کارشناسان نقطه نظرات خود را بیان کردند.
علیپور افزود: رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر در این جلسه عنوان کرد؛ اکثریت اعضای شورای شهر از برنامه های ارائه شده این طرح، حمایت لازم را خواهند داشت.
او با تاکید بر اینکه اهم موارد این برنامه با توجه به چالش های فعلی شهر تهران در حوزه مدیریت پسماند، برنامه ریزی شده است، خاطرنشان کرد: از مهمترین این موارد می توان به کاهش پسماند (کاپ) در مبدا تولید، کاهش معضل زباله گردی و کاهش ورودی پسماند به مجتمع پردازش و دفع آراد کوه اشاره کرد.
علیپور اضافه کرد: با هماهنگی مشاور و با استفاده از گزارش های اولیه طرح جامع، این برنامه با رویکرد کاهش پسماند به عنوان کاپ اجرایی خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت