هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

سه شنبه 1404/01/19

زمانی خبر داد؛

خبر خوش برای دانشجویان ترک تحصیل کرده پیام نور

رئیس دانشگاه پیام نور از بخشودگی بدهی دانشجویان ترک تحصیل کرده در این دانشگاه خبر داد.

خبر خوش برای دانشجویان ترک تحصیل کرده پیام نور

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس دانشگاه پیام نور از بخشودگی بدهی دانشجویان ترک تحصیل کرده دانشگاه پیام نور خبر داد و افزود: با توجه به تسهیلات به وجود آمده اگر دانشجویی قبل از سال ۹۶ در دانشگاه پیام نور ثبت نام کرده باشد و تا ۱۵ آبان ۹۸ برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کند دیگر نیازی به پرداخت شهریه ثابت ندارد و کل شهریه ثابت شامل بخشودگی می شود.

دکتر محمدرضا زمانی اضافه کرد: اگر دانشجویی در یک مقطعی ترک تحصیل کرده و بعد از مدتی باز گشته و بخواهد ادامه تحصیل دهد باید شهریه ثابت خود را پرداخت کند و ما این امکان را ایجاد کردیم که دانشجویان ما اگر به هر دلیلی مجبور به ترک تحصیل شده و اکنون توانایی پرداخت بدهی شهریه خود را ندارند، بتوانند ادامه تحصیل دهند.

رئیس دانشگاه پیام نور همچنین از تمدید مهلت ثبت نام براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور تا ۲۸ شهریور خبر داد و اظهار داشت: علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دکتر زمانی به تسهیلات مالی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور بخشی از درآمد خود را از کمک هزینه دانشجویان و شهریه به دست می آورد که مقدار این شهریه از سایر زیرنظام ها بسیار کمتر است و بر همین اساس تسهیلاتی برای دانشجویان فراهم کرده است تا بتوانند از آن استفاده کنند.

دانشجویان این دانشگاه از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان استفاده می کنند که در حال حاضر سهمیه دانشگاه نسبت به سال قبل دو برابر شده و دانشجویان بیشتری تحت پوشش قرار می گیرند. همچنین این دانشگاه با ۳ بانک عامل تفاهم نامه داشته و در حال حاضر می تواند کل شهریه ۴۳۰ هزار داوطلب این دانشگاه را تحت پوشش قرار دهد. همچنین با بنیاد علوی نیز برای ارائه وام قرض الحسنه و وام بلاعوض به دانشجویان کم برخوردار رایزنی هایی صورت گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت