بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

بهارستان رسانه؛

ممنوعیت نصب بنر مسئولان دولتی در بهارستان

فرماندار شهرستان بهارستان با اشاره به ممنوعیت نصب بنر برای مسئولان دولتی در شهر گفت: با شهرداران اتمام حجت می‌کنم که تحت هیچ شرایطی اجازه نصب بنر برای شورا و مسئولان دولتی را ندارند.

ممنوعیت نصب بنر مسئولان دولتی در بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ مجتبی خانجانی در جلسه شورای اداری شهرستان بهارستان با بیان اینکه مشارکت مردم در همه حوزه‌ها و تعامل مسئولان با اقشار مختلف جامعه تنها راه توسعه و آبادانی است اظهار داشت: با شهرداران اتمام حجت می‌کنم که تحت هیچ شرایطی اجازه نصب بنر برای شورا و مسئولان دولتی را ندارند.

وی ادامه داد: در هیچ کجا چنین پدیده شومی دیده نمی‌شود که به خاطر رئیس شورا شدن یک شخص شهر را بنرباران کنند تا فرهنگ ناشایستی را به نمایش بگذارند.

فرماندار بهارستان بیان کرد: عمده این بنرها از بودجه بیت‌المال است و به نوعی حقوق شهروندی را پایمال می‌کند که شهرداران باید ضمن ممانعت از نصب چنین بنرهایی در سطح شهر، تمامی بنرها و داربست‌ها با چنین مضمونی را نیز از سطح شهر جمع‌آوری کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت