احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/28

مقصودی فر عنوان نمود؛

کاهش آمار طلاق در استان تهران

مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: در سال ۹۷ تعداد ۳۲۷۶۷ واقعه طلاق ثبت شده که نسبت به سال ۹۶ میزان ۱۱ درصد کاهش داشته است.

کاهش آمار طلاق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: بیشترین نام های انتخابی برای پسران امیرعلی و امیر عباس و برای دختران زهرا و حلما بوده است.

عبدالله مقصودی فر در جلسه شورای هماهنگی پوشش ثبت وقایع حیاتی گفت: تعداد ۵۷۸۸۳ واقعه وفات در سال ۹۷ در استان تهران ثبت شده که نسبت به سال ۹۶ بیش از ۱/۱ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین علل فوت در استان تهران مربوط به بیماران قلبی و عروقی است افزود: تعداد ۷۲۶۴۴ واقعه ازدواج در سال ۹۷ در استان تهران ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان تهران تاکید کرد: همچنین درسال ۹۷ تعداد ۳۲۷۶۷ واقعه طلاق ثبت شده که نسبت به سال ۹۶ میزان ۱۱ درصد کاهش داشته است

مقصودی فر گفت: در سه ماهه نخست سال ۹۸ میزان ۱۴۰۱۱ وفات به ثبت رسیده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱/۱ درصد افزایش داشته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

تهران رسانه | ساختار کنونی فرمانداری‌ تهران پاسخگوی نیازهای این کلانشهر نیست و ارتقای ساختار فرمانداری در دستور کار قرار دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت