تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

شنبه 1404/01/30

مصدقی خبر داد؛

لکه گیری ۷۵ کیلومتر از راه های استان تهران

با توجه به سفرهای تابستانه و به منظور افزایش کیفیت، ۷۵ کیلومتر از راه های استان تهران مرمت و لکه گیری شد.

لکه گیری ۷۵ کیلومتر از راه های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران از ترمیم ۳ نقطه حادثه خیز در روستای جمال آباد پاکدشت و همچنین امین آباد و هرانده فیروزکوه خبر داد.

عادی مصدقی می افزاید: تعریض پل ورودی روستای جمال آباد پاکدشت و همچنین اصلاح سرازیری روستاهای امین آباد و هرانده فیروزکوه از اقداماتی بود که در راستای رفع نقاط حادثه خیز انجام شد.

به گفته وی، آمار تصادفات جاده‌ای در این ۳ نقطه به ویژه تصادف خودروهای سنگین در سال های اخیر بالا بود که نسبت به ایمن سازی این مسیرها اقدام شد.

۷۵ کیلومتر از راه های استان تهران لکه گیری شد

همچنین معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران درباره مرمت و لکه گیری در جاده های استان تهران نیز گفت: به منظور افزایش سفرهای تابستانه و به منظور افزایش کیفیت ۷۵ کیلومتر از راه های این استان مرمت و لکه گیری شد.

به گفته وی، از ابتدای امسال نیز حدود یک هزار کیلومتر از راه های استان تهران خط کشی شد.

۳۳۰ کیلومتر از راه ها به روشنایی مجهز هستند

معاون راهداری استان تهران درباره روشنایی جاده‌ای نیز گفت: هم اکنون ۳۳۰ کیلومتر از راه‌های استان تهران به روشنایی مجهز هستند و همچنین ۲۰۰ چراغ چشم زن در راه‌های استان نصب شد.

وی ادامه داد: بر اثر تصادفات و همچنین بارندگی و تابش نور خورشید بخشی از گاردریل های حاشیه بزرگراه‌ها و آزاد راه‌ها نیاز به تعویض بود که این اقدام در وسعت ۱۳ کیلومتر و ۳ هزار و ۴۰۰ گاردریل انجام شد.

مصدقی خاطرنشان کرد: تهیه و نصب تجهیزات ایمنی شامل نصب ۳ هزار استوانه، نصب ۶۸۰ تابلو اخطاری و انتظامی و همچنین نصب ۹۰۰ سرعت گیر از دیگر اقدامات مهم حوزه راهداری بوده است.

استان تهران حدود ۳ هزار کیلومتر آزاد راه، بزرگراه و مسیرهای روستایی و شهری دارد.

نقاط پرتردد راه‌های استان تهران در آزاد راه‌های کرج، ساوه، قم و همچنین مسیر هراز است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

تهران رسانه | ارکستر سمفونیک تهران شامگاه ۲۷ فروردین در حالی در تالار وحدت روی صحنه رفت که قطعاتی خاطره‌انگیز از رپرتوارهای والس یوهان اشتراوس، قطعه خلیج فارس و رپرتوار «رقص های محلی رومانی» را اجرا کرد.

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت