قدس رسانه؛
اقدامات مدیریت شهری شهرقدس از زبان شورای شهر
اعضای شورای اسلامی شهر قدس در اولین نشست خبری که با اصحاب رسانه و در پارلمان شورای اسلامی برگزار شد، اقدامات مدیریت شهری را گزارش دادند.
به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس شورای اسلامی شهر قدس گفت: یکی از آسیبهای جدی که شهرستان قدس را تهدید میکند بحث مهاجرت و سرریز شدن جمعیت به خصوص تهران به شهر قدس است.
نقی علی وند عصر یکشنبه در اولین نشست خبری که با اصحاب رسانه و در پارلمان شورای اسلامی شهر قدس برگزار شده بود اظهار داشت: شهر قدس در وضعیت فعلی با کمبود سرانهها مواجه است و موضوع مهاجرت نیز باعث افزایش جمعیت شده و مشکلات را افزایش میدهد
وی به اقدامات شورای اسلامی برای جبران و تأمین سرانههای شهری اشاره کرد و افزود: از آنجایی که شهر قدس شدیداً با کمبود مساحت مواجه است، شورای اسلامی شهر و شهرداری با بررسی تمامی موارد تلاش میکند تا سرانههای آموزشی، فضای سبز، ورزشی و… را از طرحهایی که برای بافت فرسوده در نظر گرفته و همچنین زمین ۳۳ هکتاری که در حال اخذ موافقت از آّب منطقهای هستیم را برای اجرای طرحهای آموزشی به کار خواهیم گرفت.
علی وند تأمین ساختمان پارلمان شورا را نیز یکی دیگر از اقدامات برشمرد و افزود: سال گذشته شهرداری بابت اجاره ساختمان شورا ماهانه مبالغ زیادی پرداخت مینمود و با پی گیری و تکمیل شدن ساختمان شورا بخشی از مشکلات مربوط به این حوزه مرتفع و شهروندان میتوانند با خیال آسوده و در یک مکان مناسب دنبال پی گیری های خود باشند.
وی توزیع عادلانه خدمات و سرانهها را نیز بخش دیگری از برنامه شورا خواند و گفت: شهرقدس در کنار تهران واقع شده است و هیچ فاصلهای بین آنها نیست و متأسفانه تمام شهر ما کم برخوردار بوده و برنامه شورای اسلامی شهر نسبت به این موضوع توزیع عادلانه خدمات در تمامی نقاط با اولویت مناطق کم برخوردار است.
رئیس شورای اسلامی شهرقدس در ادامه به معضل پارکینگ شهر اشاره کرد و دراین باره افزود: سال گذشته با یک شرکت بخش خصوصی برای اجرای پارکینگ طبقاتی در شهر قدس پی گیری هایی انجام شد و این شرکت متأسفانه به سبب افزایش قیمتها و گرانی از سرمایه گزاری در این زمینه منصرف شد ولی برای تأمین پارکینگ با هماهنگیهایی که صورت گرفته از زمینهای سپاه و بخش خصوصی استفاده میکنیم تا تمهیدات اصولی که در آینده انجام خواهیم داد.
علی وند بحث اوقافی بودن املاک را نیز بخشی از مشکلات شهر قدس برشمرد و گفت: همه ما به موضوع مقدس وقف از هر لحاظ احترام قائل هستیم ولی با اداره اوقافی که برای شهر مشکل ساز باشد مخالفیم چرا که شهروندان قدس که در بافت فرسوده سکونت داشته و اگر بخواهند املاک خود را نوسازی کنند به سبب نبود سند قادر به دریافت وام نبوده و مشکلاتی پیرامون نبود سند برای شهروندان ما همچنان باقی مانده است و امیدواریم که با پی گیری هایی که مجموعه فرمانداری و مسئولان شهر دارند بتوانیم به این معضل راه حل اساسی پیدا کنیم.
وی به مشکلات شهرک صنعتی شهر قدس نیز اشاره کرد و گفت: امروز محدوده شهرک صنعتی مشخص شده است و هیچکدام از مسئولان شهرک و شهری نباید به حریم یکدیگر ورود کنند و از آنجایی که شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری قدس نسبت به ارائه خدمات آسفالت، نظافت و مبلمان در این شهرک ناراضی است در هر صورت اگر ارائه خدمات رسانی این شهرک را به مدیریت شهری محول کنند حاضر به این کار خواهیم بود.
رئیس شورای اسلامی شهرقدس دور پنجم شورا را دوران شکوفایی بودجه و توسعه در بیشتر حوزهها برشمرد و افزود: بودجه مصوب سال گذشته بیش از رقم تعیین شده محقق شد و برای سال جاری نیز ۳۰۰ میلیارد مصوب شده که قطعاً بیش از آن محقق میشود و با توجه به تلاشهای مدیریت شهری تحول چشمگیری در حوزههای مختلف در این دوره شاهد بودیم و شهروندان طعم شیرین خدمت را در این دوره به وضوح میبینند.
وی ۷۰ درصد موفقیت شورای اسلامی را در انتخاب شهردار خوب عنوان کرد و افزود: با حضور شهردار شایسته تحولات خوبی در شهر قدس اتفاق افتاد و این موضوع بیانگر این است که شورای اسلامی در انتخاب شهردار گزینه خوبی را انتخاب نموده است.
- دوشنبه 1398/03/06 04:15
- گروه خبری : جامعه
- کد خبر : 2112
- چاپ
- منبع : مهر