بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

پنج شنبه 1404/01/14

ذوالقدر عنوان نمود؛

ایجاد فضای رقابت سالم کار برای زنان سرپرست خانوار

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس گفت: مشارکت زنان توانمند برای رسیدن به توسعه پایدار یک اصل ضروری است .

ایجاد فضای رقابت سالم کار برای زنان سرپرست خانوار

به گزارش تهران رسانه ؛ سیده فاطمه ذوالقدر عصر سه شنبه در همایش «یک خانه یک کارخانه» که در اسلامشهر برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی پیش‌روی دولت سبب شده تا به تولید مورد انتظار و مطلوب نرسیم؛ از این‌رو نخست باید به مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدکنندگان پرداخته شود تا تولیدکنندگان بتوانند قطعات و مواد اولیه خود را تهیه و با ایجاد بازار کار فضای رقابت سالم را برای آنان به ویژه زنان سرپرست خانوار ایجاد کنیم.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در اسلامشهر با بیان اینکه مسئولان باید توجه بیشتری به مناطق همجوار پایتخت داشته باشند گفت: اسلامشهر با وجود توانمندی‌های زیادی که دارد، مثل دیگر شهرهای اطراف کلانشهر تهران و حاشیه‌نشینی‌ها با محرومیت‌هایی دست و پنجه نرم می‌کند.

وی در ادامه گفت: هدف از برگزاری این‌گونه همایش‌ها، حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد رونق تولید و برداشتن موانع تولید است تا با همکاری دولت و مجلس بتوان موقعیت‌هایی را برای حمایت از تولیدکنندگان فراهم کرد چرا که نیمی از جامعه را زنان تشکیل می‌دهند و یکی از موارد رسیدن به توسعه پایدار مشارکت و حضور زنان توانمند در تمام عرصه‌ها است و قطعاً بدون حضور زنان نمی‌توان به موفقیت‌های ایده‌آل یک جامعه پیشرفته و مطلوب دست پیدا کرد.

ذوالقدر با بیان اینکه از طریق تقویت صادرات و رونق تولید و تولیدات صنایع‌دستی گامی در جهت رفع موانع تولید و اشتغال‌زایی برداریم افزود: نمایندگان مجلس و کمیسیون فرهنگی برای حمایت از تولیدکنندگان آمادگی کامل دارند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تغییرات طرح ترافیک در تهران

تغییرات طرح ترافیک در تهران

تهران رسانه | تغییراتی که قرار است در طرح ترافیک اعمال شود هنوز در شورای ترافیک تهران به تصویب نرسیده است.

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

موزه گالری طهرون تا تهران افتتاح شد

تهران رسانه | آئین افتتاحیه موزه گالری "طهرون تا تهران" در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد.

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

مشارکت بانوان در طرح ریحان شهر

تهران رسانه | بیش از ۳۰ هزار زن در طرح‌های ریحان شهر، بیش از ۱۵ هزار زن در طرح‌های مسجد محور و حدود ۲۰هزار دخترنوجوان در طرح‌های هزار امید پایتخت فعالیت دارند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت