هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

ا
23:10:45 چهارشنبه 1404/01/20

شکری اظهار نمود؛

محدودیت امکانات برای اطفاء حریق در شمیرانات

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات از محدود بودن امکانات و نیروی انسانی منابع طبیعی برای اطفاء حریق در سطح این شهرستان خبر داد.

محدودیت امکانات برای اطفاء حریق در شمیرانات

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات ضمن هشدار در کمین بودن آتش برای عرصه های جنگلی و مرتعی این شهرستان گفت: با توجه به گرم شدن هوا و پوشش گیاهی مناسب در اثر بارش های متناوب امسال، خطر آتش سوزی اراضی جنگلی و مرتعی را تهدید می کند که برای مقابله با آتش سوزی های احتمالی نیروهای یگان حفاظت این شهرستان در حال آماده باش کامل به سر می برند.

حسن شکری با اشاره به محدود بودن امکانات و نیروی انسانی منابع طبیعی برای اطفاء حریق افزود: از آنجائی که اراضی منابع طبیعی از وسعت زیادی برخوردار بوده نیاز است تا دستگاه های ذی ربط اعم از لشگری، کشوری و شهرداری ها در مواقع آتش سوزی با امکانات خود همکاری لازم را با مأموران منابع طبیعی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال 96 یکصد هکتار و در سال 97 حدود 30 هکتار از مراتع و جنگلکاری های شهرستان دچار حریق شده اند اظهار داشت: برای جلوگیری از هرگونه آتش سوزی انتظار می رود تا عموم مردم و گردشگران در هنگام مراجعه به طبیعت نکات ایمنی را رعایت کرده و از روشن کردن آتش به شدت پرهیز کنند.

شکری از عموم مردم درخواست کرد: در صورت مشاهده آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی با شماره تلفن 1504 امداد جنگل و مرتع و یا با شماره های 26507344 – 26507343 یگان حفاظت منابع طبیعی شمیرانات تماس حاصل کنند.

شهرستان شمیرانات با دو بخش لواسانات و رودبار قصران دارای 140 هزار هکتار اراضی ملی می باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت