هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

جمعه 1404/01/22

اسدی خبر داد؛

مقاوم‌سازی ۱۰ مخزن ذخیره آب در استان تهران

عملیات مقاوم‌سازی ۱۰ باب مخزن ذخیره آب در آبفای استان تهران با حجم تقریبی ۳۰۰ هزار مترمکعب انجام شد.

مقاوم‌سازی ۱۰ مخزن ذخیره آب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر امور اجرایی طرح مقاوم‌سازی و بهسازی تأسیسات آب آبفای استان تهران گفت: مقاوم‌سازی این مخازن با اعتباری بیش از ۷۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی انجام شده و مقاوم‌سازی پنج باب مخزن ذخیره دیگر به حجم تقریبی ۱۰۰ هزار مترمکعب با اعتباری حدود ۲۰ میلیارد ریال در حال اجراست.

پرویز اسدی، افزود: تاکنون ۴۷ باب مخزن ذخیره آب با حجم تقریبی ۱۲۰۰ هزار مترمکعب برای اجرای عملیات مقاوم‌سازی شناسایی شده است.

به گفته وی با توجه به مقاوم‌نبودن مخازن در برابر نیروهای جانبی و پیچشی حاصل از زلزله، با ایجاد شبکه‌های آرماتوربندی و کابل‌های پیش‌تنیده در سقف مخازن، ضمن یکپارچه‌سازی ساختمان و رفع موارد حساسی همچون وجود درزهای انبساطی، مخازن حین بهره‌برداری مقاوم شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تیراندازی در منطقه نعمت آباد تهران

تهران رسانه | یک راکب موتورسیکلت به سمت مأموران در منطقه نعمت آباد تهران شلیک کرد.

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت