بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

کاهش ۳۴ درصدی ذخایر آبی پنج گانه استان تهران

کاهش آمار تصادفات مرگبار و جرحی در استان تهران

آغاز ساخت ۳۵ مدرسه در استان تهران

شنبه 1404/01/16

عظیمی خبر داد؛

اجرای طرح توسعه زراعت چوب در استان تهران

با توجه به محدودیت بهره برداری چوب از جنگل های شمال کشور در قالب طرح استراحت و تنفس جنگل و با هدف تأمین نیاز چوبی صنایع داخلی، اجرای طرح توسعه زراعت چوب در استان تهران سرعت می گیرد.

اجرای طرح توسعه زراعت چوب در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: با توجه به محدودیت بهره برداری چوب از جنگل های شمال کشور در قالب طرح استراحت و تنفس جنگل و با هدف تأمین نیاز چوبی صنایع داخلی، اجرای طرح توسعه زراعت چوب در استان تهران سرعت می گیرد.

سید علی عظیمی با بیان اینکه این اداره کل آمادگی لازم را جهت اجرای این طرح دارد افزود: برخی شهرستان های استان تهران همچون فیروزکوه، دماوند، ری، ورامین، پاکدشت و شمیرانات از پتانسیل خوبی برای توسعه زراعت چوب برخوردار هستند که با هماهنگی و برنامه ریزی های به عمل آمده با مجموعه جهادکشاورزی تعمیم اجرای این طرح در سطح استان تهران در دستور کار قراردارد.

وی ادامه داد: با تحقیقات و نظر کارشناسان دوگونه صنوبر و اکالیپتوس برای اجرای این طرح در استان تهران بسیار مناسب است که در صدد هستیم نیاز آبی این گونه ها با استفاده از پسابهای شهری تأمین شود.

عظیمی تأکید کرد: برای تسریع در این خصوص تأمین نهال مورد نیاز و نظرات کارشناسی از سوی این اداره کل انجام خواهد گرفت.

این مقام مسئول یادآور شد: در سال گذشته این طرح در سطح 50 هکتار به مرحله اجرا درآمد و امسال نیز تعهد اجرای عملیات توسعه زراعت چوب با گونه های صنوبر و اکالیپتوس به میزان 150 هکتار پیش بینی شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت