اکبری شریف اظهار نمود؛
تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در استان تهران
استان تهران یک میلیون راس دام سبک و 400 هزار راس دام سنگین دارد که سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود.
به گزارش تهران رسانه ؛ عباس اکبری شریف اظهار داشت: استان تهران یک میلیون راس دام سبک و 400 هزار راس دام سنگین دارد که سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود.
وی تصریح کرد: تقاضای خرید گوشت در استان تهران بسیار زیاد است و نیازی نیست که دام زنده از این استان به سایر نقاط کشور قاچاق شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: 13 درصد گاوداری های صنعتی کشور در استان تهران فعال است و همچنین 24 درصد گاو اصیل کشور در استان تهران تولید می شود.
وی ادامه داد: این استان در تولید شیرخام در کشور مقام اول را دارد و سالانه 10 درصد شیرخام تولیدی کشور در استان تهران تولید می شود.
اکبری بیان کرد: برای افزایش سطح تولید، تلاش می کنیم با اجرای طرح 2 قلوزایی میزان تولیدات دامی را در استان تهران افزایش دهیم.
- جمعه 1397/12/10 12:56
- گروه خبری : اقتصاد
- کد خبر : 1571
- چاپ
- منبع : ایرنا