هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

بازگشایی موزه تنوع زیستی در استان تهران

سه شنبه 1404/01/19

به مناسبت چهل سالگی انقلاب؛

میزبانی محله انقلاب از 40 نویسنده اهل قلم

به همت شهرداری ناحیه 1 منطقه 11 و موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون از ٤٠ نویسنده اهل قلم تجلیل شد.

میزبانی محله انقلاب از 40 نویسنده اهل قلم

به گزارش تهران رسانه ؛ به مناسبت جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی، از ٤٠ نویسنده اهل قلم که در بستر تعالی بخش انقلاب اسلامی پرورش یافته و از ثمرات علمی، فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی در پرورش نیروی انسانی متخصص و شکوفایی استعدادهای این مرز و بوم محسوب میشوند تقدیر شد.
سرای محله انقلاب امروز یکشنبه 21 بهمن ماه میزبان هنرمندان و نویسندگان بود که در جشنی با شکوه از 40 نویسنده اهل قلم با اهدای تندیس تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم ابتدا آبادیان شهردار منطقه 11 ضمن خوش آمدگویی به مدعوین گفت؛ سیاست معاونت فرهنگی منطقه 11 حمایت از هنرمندان و نویسندگان است و تلاش میکنیم که در برنامه های آینده نیز بتوانیم چنین جشن های محله ای که رویکرد فرامنطقه ای نیز دارد را برگزار و حمایت نمائیم.
دکتر مهرشاد کاظمی معاون فرهنگی، رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز در ادامه این جشن گفت؛ ایده برگزاری این جشن و قدردانی از 40 نویسنده اهل قلم از طرف موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون مطرح شد و مورد حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران قرار گرفت که همین جا از مدیریت این موسسه جناب آقای تدین و همسر ایشان تشکر و قدردانی می نمایم.
نيكنام حسيني‌پور مديرعامل موسسه خانه كتاب در اين جشن گفت: بیش از 70 درصد کتاب کشور در تهران و در همین محله انقلاب منتشر می شود و می توان با همکاری سراهای محله از ناشران و نویسندگان در مقیاس محلی حمایت کرد.
در ادامه جشن احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن تشکر از برگزارکنندگان گفت؛ این جشن در محله انقلاب برگزار گردیده ولی به جرأت میتوان گفت که مقیاس فرهنگی و هویتی آن در سطح ملی دسته بندی میشود و دلسوزان فرهنگی کشور باید از این ایده ها و مراسمات به هر نحوی حمایت نمایند.
طاهری شهردار ناحیه 1 منطقه 11 در پایان جشن ضمن تشکر از میهمانانی که در این مراسم شرکت نمودند در گفتگو با خبرنگار تهران رسانه گفت؛ امروز در زمانه ای زندگی می کنیم که کتاب می تواند پاسخگوی همه سوالات در ذهن مردم باشد و آنچه برای ما مهم است حمایت از نویسندگان و ترویج فرهنگ کتابخوانی است که تلاش داریم سهم کوچکی در این عرصه بزرگ را داشته باشیم.
بنابر این گزارش؛ این جشن به همت شهرداری ناحیه 1 منطقه 11 و مدیریت محله انقلاب و با مشارکت معاونت اجتماعی، فرهنگی شهرداری منطقه 11، موسسه فرهنگی، هنری دارالفنون، موسسه خانه کتاب و معاونت فرهنگی، رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با حضور مولفین و علاقه مندان به فرهنگ و هنر در سرای محله انقلاب برگزار گردید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

جان باختن ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران

تهران رسانه | تنها در یک سال حدود ۵۶۰ نفر در سطح شهر تهران بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

بازسازی ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران

تهران رسانه | درسال جدید، ۳۹ مجموعه ورزشی در تهران که نیاز به اورهال دارند شناسایی شده است.

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تکمیل فاز دوم اکوپارک فرحزاد

تهران رسانه | فاز دوم مجموعه اکوپارک فرحزاد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ تکمیل و این مسیر به بوستان نهج‌البلاغه متصل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت