افزایش اهدای خون در استان تهران

هدف گذاری تحقق رشد ۷.۴ درصدی اشتغال در استان تهران

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

معدوم سازی مواد غذایی غیربهداشتی در استان تهران

ا
17:36:32 دوشنبه 1404/01/25

زکی زاده خبر داد؛

پیشرفت 90 درصدی پروژه های آبخیزداری در استان تهران

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از پیشرفت فیزیکی بیش از 90 درصدی اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری در حوزه های آبخیز استان تهران خبرداد.

پیشرفت 90 درصدی پروژه های آبخیزداری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حمیدرضا زکی زاده با اعلام این خبر افزود: امسال با اعتباری حدود 15 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی 16 پروژه در 7 شهرستان و 16 حوزه آبخیز به مرحله اجرا درآمده است.

وی به اثر بخشی اجرای این پروژه ها اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای این پروژه ها از اثر بخشی بالائی برخوردار بوده به طوری که با بارش های رگباری و جریانات سیلابی که اخیراً در سطح استان تهران داشتیم شاهد کاهش و کنترل سیلاب و مهار روان آب ها در مناطقی که پروژه های آبخیزداری اجرا شده است بوده ایم.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه ای درخصوص همکاری و مشارکت برای اجرای پروژه های آبخیزداری بین استانداری تهران و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به امضاء رسیده است افزود: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شده است که 30 میلیارد تومان از سوی استانداری تهران و 30 میلیارد تومان نیز سازمان جنگل ها برای اجرای پروژه های آبخیزداری در اختیار منابع طبیعی استان تهران قرار گیرد.

معاون آبخیزداری استان تهران تأکید کرد: با توجه به تغییر اقلیم و پیش بینی بارش های رگباری در فصل بهار تداوم اجرای پروژه های آبخیزداری در حوزه های آبخیز این استان ضرورتی اجتناب ناپذیر است که امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم شاهد اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری در سطح استان تهران باشیم.

اخبار منابع طبیعی استان تهران را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

لزوم ارتقای ساختار فرمانداری تهران

تهران رسانه | ساختار کنونی فرمانداری‌ تهران پاسخگوی نیازهای این کلانشهر نیست و ارتقای ساختار فرمانداری در دستور کار قرار دارد.

قاچاق اعضای بدن انسان در پایتخت

قاچاق اعضای بدن انسان در پایتخت

تهران رسانه | ۹ نفر از اعضای اصلی شبکه قاچاق اعضای بدن انسان که شامل پنج تبعه خارجی و چهار ایرانی بودند، دستگیر شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت